aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος για μπάτζετ, Πέδρο και μετεγγραφές

Φανούριος για μπάτζετ, Πέδρο και μετεγγραφές

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ (104,0) συνέστησε σε όλους υπομονή ώστε να ξεπεράσουμε την πανδημία του κορωνοϊού.

«Είναι μια δύσκολη διαδικασία αλλά είναι αναγκαίο κακό και κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει. Με την πάροδο του χρόνου τα πάντα θα είναι καλύτερα και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούμε τους επιστήμονες», ανέφερε αρχικά και ακολούθως τοποθετήθηκε για την γενέθλια ημέρα του Απόλλωνα.

«Είναι μια σημαδιακή μέρα η αυριανή για την ομάδα μας που συμπληρώνει 66 χρόνια λαμπρής ιστορίας. Να ευχηθούμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και όσους τον υπηρέτησαν χρόνια πολλά με την ευχή να έχουμε πολλές χαρές και τρόπαια στα επόμενα χρόνια».

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου ανέφερε πως θα χρειαστούν περίπου 20 μέρες προετοιμασίας για επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι οποίες θα είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία και για την επόμενη σεζόν.

«Θα χρειαστούν 20 ημέρες περίπου και ουσιαστικά θα είναι η κανονική προετοιμασία για την ερχόμενη περίοδο. Είναι για όλες τις ομάδες το ίδιο και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από ανθρώπους που κατέχουν το αντικείμενο να ενισχύσουν το επιτελείο και να είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την επόμενη χρονιά».

Για το αν υπάρχει οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το οικονομικό και τη μισθοδοσία των παικτών: «Δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό αυτή τη στιγμή. Όταν υπάρχουν εξελίξεις θα προχωρήσουμε σε τοποθέτηση. Τώρα είναι στη διαδικασία των συζητήσεων. Είμαστε σε μια εποχή που άπαντες θα πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις».

Για το μπάτζετ της νέας χρονιάς: «Δεν υπάρχει καμιά σκέψη επί της παρούσης μιας και δεν ξέρουμε πως θα συνεχίσει η χρονιά».

Για τον προγραμματισμό: «Γίνονται διάφορες σκέψεις και προεργασίες γιατί θα είναι μικρό το διάστημα των μετεγγραφών, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για τον Πέδρο και ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα: «Η επιθυμία είναι κοινή και απ’ τις δυο πλευρές όμως το θέμα αυτό χειρίζεται το ΔΣ της εταιρείας και όταν έρθει η ώρα θα προκύψουν εξελίξεις».

Μπορούν οι ομάδες να ζητήσουν προπονήσεις μικρών γκρουπ: «Δεν θα σχολιάσω το τι έγινε με την Ανόρθωση και δεν το θεωρώ ως το μεγαλύτερο ζήτημα. Είναι όμως σοβαρό ζήτημα το αν μπορούν να υπάρχουν προπονήσεις μικρών γκρουπ το οποίο εξετάζουν οι ομάδες. Είναι βέβαια και η ανασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Αν τα κρούσματα συνεχίσουν να μειώνονται τότε σιγά – σιγά θα γίνει η συζήτηση για το αν μπορούμε να επιστρέψουμε. Την επόμενη εβδομάδα αν τα κρούσματα είναι λιγότερα ίσως το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ