aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Είναι ψέματα για τον Ουζουνίδη, πρέπει να μπει ένα τέλος»

Φανούριος: «Είναι ψέματα για τον Ουζουνίδη, πρέπει να μπει ένα τέλος»

Για όλα τα θέματα που αφορούν στον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του σταθμού Sports 1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την ήττα από τον Ερμή: «Ήταν οδυνηρή, ταπεινωτική και ντροπιαστική για την ιστορία του συλλόγου. Ήταν εικόνα που δεν αναμέναμε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης βδομάδας. Ευελπιστούσαμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Οι προηγούμενες ήττες ήταν σε παιχνίδια ντέρμπι, όμως αυτό που προβλημάτιζε ήταν οι άσχημες εμφανίσεις. Συνεχίσαμε κι εχθές στο ίδιο τέμπο. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, το δείγμα είναι μεγάλο. Φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και έχουμε υποχρέωση όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα, προεξέχοντος του προέδρου, να αξιολογήσουν την κατάσταση με καθαρό μυαλό για να δούμε πώς προχωρούμε».

Για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν: «Υπάρχει αύριο προγραμματισμένη συνεδρία, όπου θα εξεταστούν όλα τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ευθυνόμαστε όλοι και πλέον πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο για να μπει ένα τέλος στην τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα».

Για τον προπονητή: «Υπάρχει αύριο συνεδρία και θα εξεταστούν όλα τα θέματα. Έχουμε διαβάσει κάποια δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για τη φημολογία προσέγγισης Μαρίνου Ουζουνίδη: «Είναι ψέματα».

Για την ευθύνη των ποδοσφαιριστών: «Αλίμονο αν σε μια ομάδα ευθύνεται ένα άτομο. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και έχουν μερίδιο ευθύνης. Δεν μπορούν να εξαιρεθούν από την εικόνα που παρουσιάζουμε. Ο κόσμος δικαιούται να κάνει την κριτική του. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Δεχόμαστε τα πάντα, εκτός από δημοσιεύματα που εμπεριέχουν εμπάθεια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να επανέλθει η ομάδα γιατί έχει ποιότητα. Δεν μας θέλει ούτε και η μπάλα, αλλά ο τρόπος αντίδρασης μετά την ισοφάριση ήταν αποκαρδιωτικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ