aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Είμαστε στην 4η θέση. Δεν έχουμε το δικαίωμα…»

Φανούριος: «Είμαστε στην 4η θέση. Δεν έχουμε το δικαίωμα…»

Στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Εθνικό έχουν στρέψει την προσοχή τους στις τάξεις του Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε (ΣΠΟΡ FM 95.0) στην συνέχεια, στα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και στην παρουσία του Δημητρίου ο οποίος καλύπτει το κενό του τραυματία Μολ.

Αναλυτικά:

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν διαφοροποιείται κάτι μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Είδαμε πως ο Εθνικός είναι μια δύσκολη ομάδα και θα πρέπει να πάμε εκεί για να σκοράρουμε για να βάλουμε βάσεις πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα υπάρχει αρκετός δρόμος. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι 11 αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι. Είμαστε στην 4η θέση και δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε μακροσκελείς σκέψεις».

Για τον αγώνα κυπέλλου: «Για να κερδίσει 5-0 της πρωτοπόρο σημαίνει πως έχει αρετές και ποιότητα. Μας κέρδισε και εμάς στο Δασάκι και εδώ στη Λεμεσό την κερδίσαμε δύσκολο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε επιλογές, πρέπει να βάλουμε τις βάσεις».

Για τα αγωνιστικά: «Εντείνει τους ρυθμούς ο Μάρκοβιτς. Ίσως είναι στην αποστολή με τη Νέα Σαλαμίνα. Για τους Γκακπέ και Μολ ισχύει ότι και την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα».

Για τη συνέχεια: «Κύρια σκέψη είναι ο αγώνας με τον Εθνικό. Από την Πέμπτη θα σκεφτούμε ξανά το πρωτάθλημα. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ώθηση, αυτό που μετρά είναι τα αποτελέσματα. Μπορεί να μην φτάσαμε σε ψηλά επίπεδα, όμως κερδίσαμε προχθές. Μακάρι να γινόταν αυτό και σε άλλα ματς. Γίνονται λάθη, ίσως εμείς κάναμε τα περισσότερα και γι’ αυτό βρισκόμαστε στην 4η θέση».

Για τον Δημητρίου: «Είναι ένας εξελίξιμος τερματοφύλακας. Έδειξε πως έχει τα στοιχεία τα οποία αν δουλέψει μπορεί να κάνει μια αξιοπρόσεκτη εικόνα με τη φανέλα του Απόλλωνα. Βοήθησε την ομάδα να κερδίσει».

Για τον Μπένσοπ: «Έχει σκοράρει πέντε γκολ. Δείχνει να μπορεί να μας βοηθήσει. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν βοηθήθηκε λόγω και της κάμψης της ομάδας. Είναι δύσκολο για τον ίδιο. Θα προσπαθήσει η ομάδα ώστε να τον βοηθήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ