aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Δυστυχώς το πεντάλεπτο έγιναν όλα»

Φανούριος: «Δυστυχώς το πεντάλεπτο έγιναν όλα»

Στη δυστοκία του Απόλλωνα στο διάστημα της υπεροχής του στο ισόπαλο 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα στάθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στη Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων υπογράμμισε ότι η ομάδα της Λεμεσού πλήρωσε τη συγκέντρωση κάποιες στιγμές και φάνηκε άτυχη σε κάποιες φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Κακό αποτέλεσμα, δυστυχώς. Είχαμε την καθολική υπεροχή μέχρι το 65’ και όταν δεν σκοράρεις κινδυνεύεις. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι κάποιες στιγμές, ίσως και άτυχοι. Είναι μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν πολλοί αγώνες. Δυστυχώς το πεντάλεπτο έγιναν όλα. Δεχθήκαμε το γκολ από ένα μακρινό βολέ και μετά ήρθε η αποβολή του Βασιλείου. Άλλαξαν και τα πλάνα του προπονητή. Προσπαθήσαμε και στο τέλος με 10 παίκτες. Προχωρούμε, υπάρχει μπόλικος δρόμος. Θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, η ομάδα είναι στην πρώτη θέση και υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα».

Για τη μετεγγραφική ενίσχυση: «Δεν είναι ώρα για τέτοια. Από αύριο θα δούμε τα θέματα προγραμματισμού. Είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα. Για 65’ ο Απόλλων ήταν πολύ καλός, δυστυχώς δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ και αυτό δεν γίνεται συχνά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ