aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Διαφορετικά χωρίς τον βαθμό, η καλύτερη Ανόρθωση»

Φανούριος: «Διαφορετικά χωρίς τον βαθμό, η καλύτερη Ανόρθωση»

«Σίγουρα είναι ένας βαθμός… Σίγουρα οι αντίπαλοι έχουνε ένα παιχνίδι στο χέρι, όμως και να κερδίσουν θα υπάρχει μόλις ένα παιχνίδι διαφορά, αφού έχουμε και με τους δυο από ένα παιχνίδι. Άρα χωρίς αυτόν τον βαθμό θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα και οι πιθανότητές μας», δήλωσε μετά το 1-1 με την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Σίγουρα δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ δυνατή αντίπαλο, όπως είναι η Ανόρθωση. Έπαιξε απαλλαγμένη από το άγχος και έκανε ίσως την καλύτερή της φετινή εμφάνιση. Δεν μετουσιώσαμε τις πολλές ευκαιρίες που βρήκαμε με ένα γκολ νωρίς. Ο αντίπαλος προηγήθηκε, έκανε το παιχνίδι του και μας έβαλε δύσκολα. Κρατάμε τον βαθμό ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και θα το δούμε στη συνέχεια. Παρόλα αυτά δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Θα πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και να προετοιμαστούμε για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία και πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας. Δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας. Από τα δικά μας τα πόδια εξαρτάται  κατά πόσο θα πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο ή όχι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ