aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Δεν θα ανεχτούμε να σχολιάζονται οι επιλογές του Αυγουστή»

Φανούριος: «Δεν θα ανεχτούμε να σχολιάζονται οι επιλογές του Αυγουστή»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίπτωση του Λάρσον ο οποίος δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού, ενώ σχολίασε και την απουσία του Ενσούε από το φιλικό με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Για τον Λάρσον και το ναυάγιο της συμφωνίας: «Ήταν ένας από τους τρεις. Τον διάλεξε ο προπονητής όμως από την στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε η συμφωνία, θα εντοπίσουμε κι άλλες επιλογές ώστε να μεγαλώσει η λίστα και να επιλέξει ο προπονητής την καλύτερη  επιλογή».

Για τα χρονοδιαγράμματα: «Ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου η μετεγγραφική περίοδος. Έχουμε αρκετό χρόνο σε σχέση με άλλες χρονιές. Η προετοιμασία είναι διαφορετική, θα έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες προπονήσεων ψηλών εντάσεων και έπειτα θα αρχίσει το μοντάρισμα. Υπάρχει κόπωση λόγω των φιλικών».

Για τον αντί-Λάρσον: «Οι λίστες καθημερινά διαφοροποιούνται, προσθέτονται κι άλλοι παίκτες. Τα πάντα είναι ρευστά. Δεν πιεζόμαστε, δεν βάλαμε χρονοδιαγράμματα. Υπάρχει χρόνος».

Για τον Ενσούε: «Είναι στον κατάλογο Α’. Ακούσετε ποτέ από τον επίσημο Απόλλωνα να πούμε οτιδήποτε εναντίον του ποδοσφαιριστή; Διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Δεν συντρέχει λόγος για ανησυχία, εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας και τις επιλογές του. Είναι αγωνιστικό το θέμα και δεν επεμβαίνουμε στο έργο του. Σας το ξεκαθαρίζω σήμερα, είναι καθαρά επιλογή του προπονητή και δεν θα δεχτούμε να σχολιαστεί ξανά η οποιαδήποτε επιλογή του προπονητή. Κάθε φορά που παραμένει ένας παίκτης εκτός αποστολής θα το κάνουμε θέμα; Ο άρχοντας στο Κολόσσι είναι ο Αυγουστή. Πήρε άδεια από την ομάδα μας για να μην παρευρεθεί στο φιλικό με την Ανόρθωση. Αυτό συμβαίνει με όλους τους παίκτες έτσι ώστε να μένουν με τις οικογένειες τους».

Για την προετοιμασία: «Είναι καλή προετοιμασία, είναι και διαφορετική. Υπάρχει εξήγηση γιατί υπήρχαν τόσοι τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια. Σε 24 μέρες έπρεπε να προετοιμαστούμε για Ευρώπη. Τώρα, έχουμε 2.5 μήνες. Κάθονται ουσιαστικά από τις 7 Μαρτίου, ακλούθησαν πρόγραμμα συντήρησης και τώρα είναι σε ρυθμούς προπονήσεων. Ήταν λογικό να προκύψουν τραυματισμοί».

Για τον Ψύχα: «Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Είναι δημιούργημα του Αυγουστή. Του δίνει τώρα την ευκαιρία ο προπονητής να πάρει τα πάνω του. Είναι δύσκολο αυτή την στιγμή να πάρει θέση βασικού. Θέλει δουλειά από όλους τους νεαρούς. Είναι μια καλή φουρνιά νεαρών».

Για την διαιτησία του Νεοκλέους: «Όλοι κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: «Θα δούμε αν θα έχουμε κόσμο».

Για το αν ενδιαφέρει Κύπριος ποδοσφαιριστής: «Όχι, έχουμε αρκετούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ