aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος»

Φανούριος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου επιβεβαίωσε ότι ο Μπρού αναμένεται να γίνει παίκτης του Απόλλωνα τις επόμενες ώρες, αναφέρθηκε στη φημολογία περί αποχώρησης του Χάμπου Κυριάκου και πρόσθεσε ότι ο βασικός κορμός του Απόλλωνα δεν θα αλλάξει.

Για τον Μπρού τόνισε: «Θα περιμένουμε ακόμα λίγες ώρες, δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση. Συνεχίζουμε τις διεργασίες εκείνων των ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά και παράλληλα οι οικονομικές τους απαιτήσεις να μπορεί να καλύψει η εταιρεία Απόλλων ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αλλάζει έδρα ο Απόλλων

Για την επιστροφή του Χάμπου Κυριάκου, ανέφερε: «Ο Χάμπος θα μείνει στον Απόλλωνα και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος πολύς ντόρος. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση, παραμένει κοντά μας και τον υπολογίζουμε κανονικά. Πολύ λίγοι Kύπριοι ποδοσφαιριστές ζυγίζουν τα δεδομένα σωστά, όπως τον Πιέρο που μπορούσε να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα αλλά πήγε στην Κοπεγχάγη διαπρέπει και είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Επιστρέφει οριστικά το… πολυεργαλείο

Για τον Ζάντερ, επισήμανε: «Δεν έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση, δεν έχει γίνει κάποιο βήμα. Είναι καλύτερο να σας απαντήσει ο ίδιος. Εμείς θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του Απόλλωνα».

Για την προετοιμασία, πρόσθεσε: «Έχουν αποχωρήσει 3-4 βασικές ποδοσφαιριστές αλλά η ομάδα δεν έχει ξηλωθεί, η επίθεση έμεινε, το ίδιο και ο κορμός της άμυνας. Η ομάδα θα είναι η ίδια θα την ενισχύσουμε και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατή για να πρωταγωνιστήσουμε σε Κύπρο και Ευρώπη».

Για τον Άλαρ, διέψευσε: «Δεν υπάρχει θέμα Άλαρ, ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε 20 γκολ στην Αυστρία είναι σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει στην Κύπρο. Περισσότερο ευσταθεί η πληροφορία για την Σπόρτινγκ παρά για εμάς».

Για τον στόχο της Ευρώπης, σχολίασε: «Καμία κυπριακή ομάδα δεν μπορεί να είναι φαβορί μετά τον δεύτερο προκριματικό. Οι βαθμολογίες δεν αντικατοπτρίζουν την κατάσταση μιας ομάδας την δεδομένη στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ