aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΦανούριος: «Χάσαμε παίκτη που αποφάσισε να πάει στο Καμπιονάτο»

Φανούριος: «Χάσαμε παίκτη που αποφάσισε να πάει στο Καμπιονάτο»

Ξεκίνημα της νέας χρονιάς σήμερα για τον Απόλλωνα με τους ποδοσφαιριστές να μαζεύονται στο Κολόσι για τα εργομετρικά αλλά και για τα ιατρικά τεστ.

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport Fm ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητήν, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη και όλα είναι ανοικτά.

Για την προετοιμασία: «Αρχίζει σήμερα η διαδικασία των εργομετρικών και σε δύο μέρες η ομάδα θα μεταβεί στις Πλάτρες».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι χωρίς να υπάρχει κάτι το οριστικό. Γι’ αυτό αποφεύγουμε να τοποθετηθούμε για μεταγραφικά ζητήματα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυσή μας. Το κοντά από το μακριά είναι ένας δρόμος πολύ σύντομος. Υπήρχαν περιπτώσεις που ήμασταν κοντά, αλλά κάποια συμβόλαια από προηγμένα πρωταθλήματα μας στέρησαν 1-2 ποδοσφαιριστές. Ο ένας συνεχίζει στο Καμπιονάτο και ο άλλος στη League One. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να ανακοινώσουμε σήμερα δέκα ποδοσφαιριστές και να τελειώσει ο σχεδιασμός. Το δύσκολο είναι να βρούμε αυτούς που θέλουμε».

Για τον Πινακά: «Δεν θα εισέλθω σ’ αυτή τη διαδικασία για να επιβεβαιώσω το οποιοδήποτε όνομα. Όταν υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο θα ενημερώσουμε».

Για τον Γιάνκα: «Δεν θα σχολιάσουμε τον σχεδιασμό. Έχουμε δύο βδομάδες και κάτι για να συμπληρώσει η ομάδα το μεγαλύτερο κομμάτι από τον προγραμματισμό της μέχρι να μεταβεί στην Αυστρία».

Για τον Πίττα: «Είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον Ιωάννη. Όπως και ο Χάμπος, εκτός από σοβαροί επαγγελματίες υπάρχει και το συναισθηματικό δέσιμο. Θα δούμε ακριβώς πώς θα ολοκληρωθεί η περίπτωση του Πίττα».

Για όσους δεν υπολογίζονται: «Το θέμα χειρίζεται ο Πέτρος Κονναφής. Όπως βρίσκαμε λύσεις τα προηγούμενα χρόνια, πιστεύουμε θα συμβεί και φέτος».

Για το θέμα του Σάλαϊ: «Παρακολουθούμε στενά το ζήτημα αλλά δεν μας απασχολεί σε καθημερινή βάση. Γνωρίζουμε ότι ο Σάλαϊ θα κάνει αργά ή γρήγορα το επόμενο βήμα. Είναι πολυετές το συμβόλαιό του με τη Φενέρ, αργά ή γρήγορα θα πάρει μεταγραφή και ο Απόλλωνας θα καρπωθεί ένα μεγάλο ποσό. Είναι λίγο πιο κάτω από 15% το ποσοστό μας».

Για τα διαρκείας: «Αρχίζει η διάθεσή τους την Τρίτη. Θέλαμε να ανταμείψουμε τον κόσμο για την τεράστια του στήριξη την περσινή σεζόν. Να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι».

Για το νέο γήπεδο: «Μια μικρή καθυστέρηση θα υπάρξει αλλά δεν θα φτάσουμε στα ακραία σενάρια. Θα δώσουμε 2-3 παιχνίδια στο Τσίρειο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ