aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Αν θυμάστε και το 2018 τρεις ήττες κάναμε…»

Φανούριος: «Αν θυμάστε και το 2018 τρεις ήττες κάναμε…»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου μετά την σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ομόνοιας που έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων ανέφερε ότι δεν κέρδισε τίποτα η ομάδα του μετά τη σημερινή επιτυχία, όμως υπάρχει πίστη για επίτευξη του στόχου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Νομίζω ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερος από τον αντίπαλο. Είχε και η Ομόνοια πολύ καλή ευκαιρία, όταν απέκρουσε ο Γιοβάνοβιτς, αλλά νομίζω αποδόθηκε δικαιοσύνη έστω και αργοπορημένο. Είναι ένα τρίποντο, μειώσαμε στο -1 και δεν κερδίσαμε τίποτα απόψε. Υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια. Να στείλω ένα μήνυμα στους Απολλωνίστες. Να πιστέψουν σε αυτή την ομάδα. Να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα. Τους θέλουμε όλους ανεξαιρέτως κοντά μας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απ’ όπου μπορούν για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Μας έδειξαν και χθες στο Κολόσσι ότι είναι δίπλα μας».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας υποχρέωσε την Ομόνοια στην πρώτη φετινή ήττα σε ντέρμπι: «Αν θυμάστε και το 2018 κάναμε τρεις ήττες και χάσαμε το νταμπλ. Εμείς κρατάμε το τρίποντο, συγχαίρουμε τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση που έκανε πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες όταν όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα – ένα για να πάρουμε ένα περισσότερο από την προπορευόμενη Ομόνοια για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ