aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: «Αν πάρουμε το έγγραφο, πιθανόν να κάνουμε αλλαγή»

Φανούριος: «Αν πάρουμε το έγγραφο, πιθανόν να κάνουμε αλλαγή»

Ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής στον κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ άφησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων ανέφερε ότι ο λόγος που δεν εγγράφηκε στη λίστα ο Νίκολας Καρέκα είναι γιατί δεν στάλθηκε από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας το πιστοποιητικό εγγραφής του.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου υπογράμμισε ότι ο Ενσούε είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ για το θέμα Ρομπέρζ επεσήμανε ότι δεν προκύπτει κάτι νεότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τους αγώνες με την Αούστρια: «Η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι κόντρα στην Αούστρια, την είχαμε παρακολουθήσει και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, οι ήττες της όμως δεν αλλάζουν κάτι, να πάμε εκεί να σκοράρουμε σεβόμενοι όπως πάντα την αντίπαλη ομάδα. Δεν αγωνιζόμαστε μονοί μας, αυτή η ομάδα έρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα με πενταπλάσιο προϋπολογισμό όμως θα προσπαθήσουμε ακόμη και για την νίκη».

Για τις απουσίες: «Είναι οι τρείς που είναι τιμωρημένοι με κάρτες, Ζελάγια, Σακέτι και Παπουλής. Είναι πολύ σημαντικές απουσίες, είναι όμως και ένα κίνητρο να αγωνιστούμε για αυτούς και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την ετοιμότητα του Ενσούε: «Ο Ενσούε είναι σε πάρα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αν είναι αγωνιστικά έτοιμος δεν το γνωρίζουμε, γιατί είχε μεγάλη αποχή, όμως είναι επαγγελματίας και έχει μεγάλη θέληση να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Απόλλωνα».

Για τον Καρέκα: «Ο Νίκολας Καρέκα έκανε προετοιμασία και είναι έτοιμος. Ο λόγος που δεν ήταν στον κατάλογο που δηλώσαμε είναι γιατί δεν πήραμε ένα απαραίτητο έγγραφο από την Γκρέμιο. Εφόσον πάρουμε αυτό το έγγραφο τις επόμενες ώρες όμως θα δούμε αν μπορούμε να κάμουμε αλλαγή και να τον εγγράψουμε λίγο πριν τον αγώνα».

Αν θα γίνει περαιτέρω ενίσχυση: «Δεν σκεφτόμαστε την μετεγγραφική ενίσχυση. Δεν κλείσαμε το κεφάλαιο, όμως από την στιγμή που έχουμε συνεχώς κρίσιμους αγώνες θα είναι καλό να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο Πέτρος Κονναφής και Σωφρόνης Αυγουστή το χειρίζονται και δεν χρειάζεται περισσότερη πίεση».

Αν υπάρχει πρόταση για τον Ρομπέρζ: «Για το θέμα του Ρομπέρζ δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ