aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦανούριος: Αισιοδοξία για τους δύο εκ των πέντε, παραπέμφθηκε ο Γιαννιώτας

Φανούριος: Αισιοδοξία για τους δύο εκ των πέντε, παραπέμφθηκε ο Γιαννιώτας

Στο παιχνίδι με τη Δόξα έχουν στρέψει την προσοχή τους στις τάξεις του Απόλλωνα μετά τη νίκη στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό. Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) στα αγωνιστικά δεδομένα ενώ σχολίασε και τα παράπονα των Αχνιωτών.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι με τη Δόξα στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε τις μόνιμες απουσίες μας, που είναι οι Μολ, Μάρκοβιτς και Γκακπέ. Θα δούμε αν θα προλάβουν οι Μπένσοπ και Ενσούε. Θα τα δούμε στη τελευταία προπόνηση. Για τους δύο τελευταίους δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό οι αξιολογήσεις που έγιναν».

Για το αν θα προχωρήσει σε μετεγγραφή και την κατάσταση του Μολ: «Φεύγει αύριο ο Μολ για την Ελβετία. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για απόκτηση τερματοφύλακα. Προχωράμε όπως είμαστε μέχρι νεοτέρας. Υπάρχει η γνωμάτευση για τον Μολ, έχει καθοριστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα ακολουθήσει. Θα επισκεφθεί εκεί ένα εξειδικευμένο κέντρο».

Για τον Γιαννιώτα: «Έχει παραπεμφθεί. Έχει εκτίσει την ποινή του για τις δύο αγωνιστικές. Την Τετάρτη δικάζουν άρα θα είναι και στο κύπελλο».

Για τα παράπονα του Εθνικού μετά τον αγώνα κυπέλλου: «Όταν διαμαρτύρεσαι δεν είναι για μια φάση. Είναι δικαίωμα τους, έτσι εκφράζονται. Είναι δικαίωμα του Εθνικού. Αν αισθάνονται αδικημένοι θα κάνουν τα διαβήματα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ