aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦάνηκε στο χειροκρότημα για την Ανόρθωση!

Φάνηκε στο χειροκρότημα για την Ανόρθωση!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια μπορεί να μην ήταν και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ανόρθωση, όμως αν βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα που είχε να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι και την ανατροπή, τότε μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί επιτυχία. Με τόσα αγωνιστικά προβλήματα, με ελλιπές ρόστερ και την πίεση που υπήρχε για νίκη, ο βαθμός στο τέλος της ημέρας ήταν ικανοποιητικός.

Ο Ρόνι Λέβι κέρδισε το μεγαλύτερο χειροκρότημα από τον κόσμο μιας και αναγνωρίζεται η δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Τον τελευταίο καιρό ήταν μόνος και προσπαθούσε να κρατήσει τους παίκτες του σε όσο γίνεται καλύτερα επίπεδα για να ανεβάσουν την ομάδα λίγο πιο ψηλά.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πολλοί ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο πάθος, θέληση και δίψα για νίκη. Στοιχεία τα οποία έλλειπαν σε πολλά από τα τελευταία παιχνίδια.

Ο στόχος της εξάδας μπορεί να είναι μακριά τη δεδομένη στιγμή, όμως το παιχνίδι με τον Ερμή που ακολουθεί, κρίνεται εξαιρετικά σημαντικό και κομβικό για τους κυανόλευκους. Ο Λέβι παρακολούθησε χθες την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ερμή και πήρε σημειώσεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ανόρθωση έχει και το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΣΙΛ την Τετάρτη, όπου θέλει να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα και να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Λογικά η «Κυρία» θα παρουσιαστεί με κάποιες αλλαγές ώστε να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Το ρόστερ δεν επιτρέπει, είναι η αλήθεια, ριζικές αλλαγές, αλλά θα δοθούν ανάσες σε ορισμένους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ