aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦαν Μπόμελ: «Όχι, δεν προκριθήκαμε. Παίκτης που δεν είχαμε ο Μήτρογλου»

Φαν Μπόμελ: «Όχι, δεν προκριθήκαμε. Παίκτης που δεν είχαμε ο Μήτρογλου»

Στη διαφορά της εικόνας των δύο ημιχρόνων στάθηκε ο Μαρκ Φαν Μπόμελ. Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν τόνισε ότι το πρώτο γκολ έδωσε ώθηση στην ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως παρά τη νίκη με 3-0 η πρόκριση δεν έχει κριθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη διαφορά στην εικόνα των δυο ημιχρόνων: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε. Έκανε καλές αποκρούσεις ο τερματοφύλακάς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το σκηνικό. Παίξαμε καλά και μετά το ένα γκολ ήρθε και άλλο. Είχαμε πολύ καλά τελειώματα στο παιχνίδι».

Αν τελείωσε η πρόκριση: «Σίγουρα είναι καλό το αποτέλεσμα και το προβάδισμα που πήραμε, αλλά όχι δεν πιστεύουμε ότι έχει τελειώσει η πρόκριση».

Περιμένατε την αλλαγή στην εικόνα του παιχνιδιού: «Δεν με ξάφνιασε. Όταν η ομάδα βρήκε τα πατήματά μας ήρθαν και τα γκολ».

Για τον Μήτρογλου: «Πρέπει να δούμε όλο τον αγώνα. Είχαμε κάποια κενά στην αρχή και στο δεύτερο άλλαξε. Ο Μήτρογλου είναι παίκτης με ποιότητα που δεν είχαμε. Με καλές μπαλιές, φυσική κατάσταση και σουτ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ