aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦάκελος μετεγγραφές: Εντόπισε κεντρικό αμυντικό

Φάκελος μετεγγραφές: Εντόπισε κεντρικό αμυντικό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η προσπάθεια για ενίσχυση στη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο της σεζόν βρίσκεται στο επίκεντρο για τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού, Τσαρλς Ελουντού ο οποίος θα βρίσκεται στην Κύπρο στα μέσα Δεκεμβρίου για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Επίσης, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης εντόπισε κεντρικό αμυντικό, ο οποίος του κίνησε το ενδιαφέρον και έγινε προσπάθεια για απόκτησή του. Ωστόσο, ως χθες δεν είχε καρποφορήσει. Ο Ελλαδίτης προπονητής συνεχίζει τη μελέτη ποδοσφαιριστών με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό των εκλεκτό του. Από εκεί και πέρα, θα αποφασίσει και ποιοι θα αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό.

Βεβαίως, ο κόουτς της Νέας Σαλαμίνας εργάζεται παραλλήλως και το σημαντικό ματς της ερχόμενης Κυριακής στο «Αμμόχωστος» με τον Άρη. Αντίπαλος στα μέτρα των ερυθρολεύκων, που είναι εφικτό να νικηθεί. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο «κιτρινισμένος» Ανδρέας Καρό, ενώ από θλάση ταλαιπωρείται ο Γιώργος Κάκκο. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ αναμένεται να μείνει εκτός πλάνου για περίπου ένα δεκαήμερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ