aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦάμπρεγας: «Εξαιρετικός ο Σακά, δείχνει τεράστια ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του»

Φάμπρεγας: «Εξαιρετικός ο Σακά, δείχνει τεράστια ωριμότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του»

Τα καλύτερα είχε να πει για την χθεσινή εμφάνιση του 18χρονού Μπουκαγιό Σακό ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο Μπουκαγιό Σακά πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση με την Άρσεναλ και έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ντέρμπυ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ. Την περσινή σεζόν ο Σάκα πήρε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Βόρσκλα ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτό απέναντι στην Καραμπάγκ.

Επιπλέον στην αναμέτρηση απέναντι στην Άιντραχτ ήταν εξαιρετικός, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο εμφατικό(0-3) πέρασμα του λονδρέζικου συλλόγου από την Φρανκφούρτη. Παράλληλα στο προηγούμενο παιχνίδι που έδωσαν οι κανονιέρηδες για το πρωτάθλημα απέναντι στην Άστον Βίλα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ως βασικός.

Οι εμφανίσεις του 18χρονού Σακά μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τον Φάμπρεγας, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Σάκα είναι ένας μόλις 18χρονός ποδοσφαιριστής, ο οποίος δείχνει τεράστια ωριμότητα, με τον τρόπο, τον οποίο αγωνίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φάμπρεγας στο Twitter.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ