aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦ. Κωνσταντίνου: «Στόχος είναι η νίκη, όσο δύσκολο και αν φαντάζει»

Φ. Κωνσταντίνου: «Στόχος είναι η νίκη, όσο δύσκολο και αν φαντάζει»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τον αγώνα της Πέμπτης (2/11) με την Αταλάντα και τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

Αρχικά σχολίασε τον αγώνα με την Αταλάντα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, όπως έχει αποδειχθεί. Η ομάδα θα παραταχθεί με διαφορετικό σχήμα από τους τελευταίους της αγώνες, αλλά στόχος είναι η νίκη, όσο δύσκολο και αν φαντάζει».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας δεν έχει χάσει στην έδρα του απέναντι σε άλλες ιταλικές ομάδες και αν παίζει ρόλο, σχολίασε: «Δεν μετρούν οι προηγούμενοι αγώνες, οι καταστάσεις αλλάζουν, όπως επίσης και οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλά κίνητρα για να πάρουμε τη νίκη».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ζάντερ Σαντάνα: «Ο Ζάντερ θα είναι έτοιμος με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Βασιλείου τα πάει περίφημα προς το παρόν και θα μείνει στην ενδεκάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ