aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦ. Κωνσταντίνου: «Η πράξη ενός και μόνο ατόμου...»

Φ. Κωνσταντίνου: «Η πράξη ενός και μόνο ατόμου…»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας των «κυανόλευκων»:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα, δεν αποπροσανατολιζόμαστε. Γνωρίζουμε ότι θα βρούμε ένα ψυχωμένο αντίπαλο. Έχουμε υποχρέωση να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη σημασία των αγώνων: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να ξοδεύουμε νικηφόρα κάθε παιχνίδι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε σημαντικές επιστροφές και μεγάλες απουσίες όπως οι Μάγκλιτσα και Χάμπος. Δεν είναι έτοιμος στον βαθμό που θέλουμε ο Γκιέ. Υπάρχουν προβλήματα, όμως δεν μπορείς να σκεφτείς τις απώλειες και τις απουσίες. Πρέπει να σκέφτεται τα υπάρχοντα δεδομένα. Με όσους έχουμε στη διάθεσή μας θα δώσουμε τη μάχη».

Για την τιμωρία της έδρας: «Δεν ρίξαμε ευθύνες στον οποιονδήποτε. Ήταν για να θυμίσουμε στους οπαδούς ότι κάθε παραπομπή ισοδυναμεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Η πράξη ενός και μόνο ατόμου έβλαψε τον σύλλογο. Θα ήταν άδικο να τους συμπεριλάβουμε όλους για έναν που λίγο έλειψε να εγκληματίσει. Θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος, ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ