aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦ. Κωνσταντίνου: «Eμείς βλέπουμε τα του οίκου μας»

Φ. Κωνσταντίνου: «Eμείς βλέπουμε τα του οίκου μας»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την απόφαση των οργανωμένων να απέχουν απέναντι στην ΑΕΚ: «Είναι ένα μέτρο που δεν έβρισκε κανένα σύμφωνο. Είναι δικαίωμά τους, είναι τα πιστεύω τους. Είναι κρίμα γιατί εμείς δεν εφαρμόζουμε αυτό το μέτρο. Τα μέτρα που συμφωνήθηκαν ήταν αυτά της αστυνομίας. Το θέμα είναι καθαρά της γηπεδούχου ομάδας. Έχουν μείνει λίγα εισιτήρια, περιμένουμε ότι θα εξαντληθούν».

Για τις επιστροφές ποδοσφαιριστών: «Επιστρέφουν Σακέτι, Ρομπέρζ και Στυλιανού. Στο ιατρικό δελτίο μένουν οι Μακρίδης, Γκιέ, Ντουντού και Ψύχας. Ο Βασιλείου σε μια εβδομάδα επιστρέφει κανονικά. Μαζί με τις προσθήκες θα έχουμε περισσότερες επιλογές».

Για τον Σεμέδο: «Αποφεύγουμε να σχολιάζουμε νεοαποκτηθέντες, γιατί ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ευελπιστούμε ότι θα εγκλιματιστούν όλοι άμεσα».

Για το αν θα γίνει τρίτη κίνηση: «Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να βοηθήσουμε την ομάδα. Αν κριθεί αναγκαίο θα το πράξουμε».

Για τις περισσότερες επιλογές στα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή: «Όταν έχεις περισσότερες επιλογές μπορείς να καταστρώσεις πιο εύκολα τα πλάνα σου. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Παίζουμε με δυνατές ομάδες, όμως εμείς βλέπουμε τα του οίκου μας. Θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε τα πάνω μας».

Για τους βαθμούς που χάθηκαν στα τελευταία στάδια: «Αυτά ανήκουν στο παρελθόν, πρέπει να δούμε μπροστά. Έχουμε παιχνίδια έξι βαθμών. Θέλουμε οι παίκτες να έχουν την υγεία τους. Υπάρχει σεβασμός στους αντιπάλους όμως πρέπει επιτέλους να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ