aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦ. Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει έπαρση»

Φ. Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει έπαρση»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά oι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας των “κυανόλευκων”:

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα το προσεγγίσουμε με στόχο τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουμε τη θετική πορεία».

Για την ψυχολογία: «Ήταν ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στο πρώτο μισό της περιόδου. Τα πάντα πλέον έχουν διαφοροποιηθεί. Δεν υπάρχει έπαρση γιατί αυτό δεν το επιτρέπει η τεχνική ηγεσία, όμως όταν κερδίζεις ομάδες με τους ίδιους στόχους τα πράγματα βελτιώνονται».

Για τον κόσμο: «Αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, η δική του συμμετοχή και παρουσία στη Δυτική, το πάθος που θα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές θα μας δώσει επιπλέον δύναμη. Ο κόσμος θα επιστρέψει. Ίσως να έχουμε και τη μεγαλύτερη προσέλευση στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Εκτός είναι ο Γκιέ, μειώνεται ο χρόνος που θα μείνει εκτός. Εκτός θα είναι ο Μπεντόγια, οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ