aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦ. Κωνσταντίνου: «Δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε»

Φ. Κωνσταντίνου: «Δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τα προβλήματα των Γκιέ Γκιέ και Βασιλείου: «Είναι ξεκάθαρο ότι θα διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες. Θα περάσουν αύριο από νέες εξετάσεις για να δούμε αν θα προλάβουν να παίξουν στο ντέρμπι της Δευτέρας. Άρχισαν και οι δύο θεραπείες από την πρώτη στιγμή και αυτό σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο μείωσε τη ζημιά περίπου κατά 30%».

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Ήταν μια σημαντική νίκη με αρκετές θετικές προεκτάσεις. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε μια εμφάνιση. Ίσως η έκταση του σκορ να αδικεί λίγο την Καρμιώτισσα γιατί ήμασταν αρκετά εύστοχοι. Παραμένουμε σε δυσμενή βαθμολογική θέση και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τους χαμηλούς τόνους: «Δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε, το αφαιρέσαμε οι ίδιοι από τους εαυτούς μας. Απομένουν 25 παιχνίδια. Είναι καλύτερα να δουλεύουμε και να υπάρχει προσήλωση στο παιχνίδι που ακολουθεί για να επαναφέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αρμόζει».

Για την απόσταση από την κορυφή: «Δεν βλέπουμε μακριά. Αναπολούμε τους βαθμούς που χάσαμε με τον Ερμή. Υπάρχουν παιχνίδια που σε πληγώνει ο τρόπος που τα χάνεις και σε κάποια η νίκη με τον τρόπο που έρχεται σου δίνει ώθηση, όπως αυτό με τον Εθνικό. Υπάρχουν ντέρμπι, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στόχος μας είναι να μπούμε στη δεύτερη φάση σε απόσταση βολής από την κορυφή. Αν δεν πιστεύεις σε κάτι δεν μπορείς να το πετύχεις. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, όμως ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις αποδεικνύει τι σύλλογος είσαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ