aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦ. Κιννής «Άλλαξε η διάθεση τους, αλλά θέλουμε επιπλέον αποδείξεις»

Φ. Κιννής «Άλλαξε η διάθεση τους, αλλά θέλουμε επιπλέον αποδείξεις»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παραμένουν κουμπωμένοι στον Απόλλωνα, όχι διότι δεν πιστεύουν στην ομάδα τους, αλλά διότι περισσότερο θέλουν να δουν μεγαλύτερη και ουσιαστική αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές τους. Παραμένουν προσγειωμένοι, αναμένοντας πως η ομάδα τους θα καταθέσει στο γήπεδο όλες τις δυνατότητές της και ιδιαίτερα στα παιχνίδια που ακολουθούν. 

«Από την πρώτη μέρα που βρέθηκαν στο Κολόσσι, οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν πού έχουν έλθει, όπως ξέρουν τις υποχρεώσεις τους. Τώρα όμως περιμένουμε περισσότερα, κυρίως μεγαλύτερη προσπάθεια. Κάποια αποτελέσματα δεν μας βγήκαν, φανήκαμε και άτυχοι, όμως οι δύο νίκες που σημειώσαμε θα μας βοηθήσουν να βρούμε τον δρόμο μας», δηλώνει στο «Goal» ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής.

Ο παράγοντας των κυανόλευκων, τόνισε επίσης ότι περισσότερο από όλους είχαν στεναχωρηθεί οι ποδοσφαιριστές. «Βρέθηκαν και αυτοί σε αυστηρή κριτική, όπως όλοι μας. Κατάλαβαν πως δεν πάει άλλο και ανέβασαν την απόδοσή τους. Ήταν άσχημη η περίοδος για τον Απόλλωνα, όμως η διάθεση των ποδοσφαιριστών άλλαξε. Το παρατηρήσαμε και με αντίπαλο την Αναγέννηση και κόντρα στη Δόξα, όμως θέλουμε και άλλες αποδείξεις. Άλλωστε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Για να είμαστε σωστοί, θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην πορεία θα φανεί πού θα φτάσουμε», ανέφερε ο κ. Κιννής, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο προπονητής μας κάνει ό,τι μπορεί για να τους έχει όλους έτοιμους. Υπολογίζει και πιστεύει σε όλους».

Είναι ξεκάθαρη η εκτίμηση πως ο Απόλλων πρέπει να συνεχίσει με επιτυχίες. Είναι προς το παρόν μακριά από τους στόχους του, όμως με άλλες δύο νίκες, όλα θα είναι καλύτερα και ο κόσμος θα επιστρέψει πιο μαζικά για να βοηθήσει, όπως κάνει πάντα.  Με τη νίκη του επί της Δόξας κατάφερε να φτάσει σε αυτό που κυνηγούσε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μια δεύτερη  συνεχόμενη νίκη. Είναι η πρώτη φορά, που σε δύο κολλητούς  αγώνες, οι κυανόλευκοι κερδίζουν έξι βαθμούς.

Το γκολ του Βινίσιους στο 90’ έσωσε την παρτίδα και δίνει δικαίωμα, με ανάλογη σοβαρότητα, να προχωρήσει και στο 4Χ3=12. Αν καταφέρει και κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με αντιπάλους τον Εθνικό και την Καρμιώτισσα, θα έχει κάνει σημαντικό άλμα για να πλησιάσει και άλλο τους πρωτοπόρους.

Η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ έχει φτάσει στους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η  θέση. Μείωσε τη διαφορά από τις άλλες τέσσερις ομάδες, όμως είναι ακόμη αρκετά πίσω και τα παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι τροχιοδεικτικά, ως προς την έκταση της αντεπίθεσης που θέλει να κάνει. Η ευκαιρία, με τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και από τους ίδιους εξαρτάται η διαδρομή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ