aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαF.A. Cup: Οι «μεγάλοι» έκλεισαν θέση (videos)

F.A. Cup: Οι «μεγάλοι» έκλεισαν θέση (videos)

Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να νικάει σε όλους τους θεσμούς που συμμετέχει, αλλά ο Σέρχιο Αγουέρο έδειξε ότι έχει άλλη άποψη. Με τον Αργεντινό να θέλει να δώσει απαντήσεις σχετικά με το αν αξίζει να είναι εκείνος ο βασικός επιθετικός της ομάδας του Καταλανού τεχνικού, οι «σίτιζενς» έφεραν… τούμπα την Μπέρνλι που είχε προηγηθεί στο ματς και έφτασαν σε άνετη πρόκριση, επικρατώντας 4-1. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο «Κουν» που με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (56’, 58’), ανέτρεψε το σκορ οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του σε μία ακόμα επιτυχία.

Παρ’ όλα αυτά, η Μπέρνλι διεκδίκησε ό,τι μπορούσε από ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν ήταν στα μέτρα της, καθώς προηγήθηκε στο 25’ με γκολ του Μπαρνς, με το σκορ να είναι και αυτό με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος όμως ήρθε η κατηφόρα… Με τον Αγουέρο να είναι ορεξάτος και τους Σανέ (71’), Μπερνάρντο Σίλβα (82’) να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο, η Σίτι θα συνεχίσει και σε αυτή τη διοργάνωση, περιμένοντας κάποιον αντίπαλο που θα μπορέσει να τη σταματήσει.

Στα υπόλοιπα ματς, η Στόουκ έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς ηττήθηκε 2-1 από την Κόβεντρι και ο κλοιός σφίγγει ακόμα περισσότερο γύρω από τον Μαρκ Χιουζ, ενώ στο 90’ γλίτωσε η Μπόρνμουθ (2-2), πηγαίνοντας το ζευγάρι κόντρα στη Γουίγκαν σε δεύτερο παιχνίδι. Στο 0-0 έμεινε η Λέστερ στην έδρα της Φλίτγουντ Τάουν, ενώ η Μίντλεσμπρο νίκησε 2-0 την Σάντερλαντ και προκρίθηκε.



Τρίτος γύρος Κυπέλλου Αγγλίας




Λίβερπουλ-Έβερτον 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ντέρμπι Κάουντι 2-0

Φλίτγουντ Τάουν-Λέστερ 0-0

Μίντλεσμπρο-Σάντερλαντ 2-0

Μπόρνμουθ-Γουίγκαν 2-2

Άστον Βίλα-Πίτερμπρο 1-3

Μπέρμιγχαμ-Μπέρτον Άλμπιον 1-0

Μπλάκμπερν-Χαλ 0-1

Μπόλτον-Χάντερσφιλντ 1-2

Μπρέντφορντ-Νοτς Κάουντι 0-1

Κάρντιφ-Μάνσφιλντ 0-0

Καρλάιλ-Σέφιλντ Γουέσντεϊ 0-0

Κόβεντρι-Στόουκ 2-1

Ντονκάστερ-Ρότσντεϊλ 0-1

Έξετερ-Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 0-2

Φούλαμ-Σαουθάμπτον 0-1

Ίπσουιτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1

Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 4-1

Μίλγουολ-Μπάρνσλεϊ 4-1

Νιούκαστλ-Λούτον 3-1

ΚΠΡ-Μίλτον Κέινς Ντονς 0-1

Στίβενεϊτζ-Ρέντινγκ 0-0

Γουότφορντ-Μπρίστολ Σίτι 3-0

Γουλβς-Σουόνσι 0-0

Γούικομπ-Πρέστον Νορθ Εντ 1-5

Γέοβιλ-Μπράντφορντ 2-0

Νόριτς-Τσέλσι 19:30

* Με bold οι ομάδες που έχουν προκριθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ