aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξομολόγηση και αποκάλυψη του Αρούς

Εξομολόγηση και αποκάλυψη του Αρούς

Το εγχείρημα να καλύψει η Ανόρθωση επάξια το κενό της αποχώρησης του Γιάν Κόπριβετς, δεν ήταν και τόσο εύκολο. Από τη μία η αξία του Σλοβένου τερματοφύλακα και από την άλλη η πίεση για να έρθει ακόμη καλύτερος στη θέση του, ήταν στοιχεία που προκαλούσαν (και) ερωτηματικά. Με την ολοκλήρωση των έξι πρώτων αγωνιστικών, ο Αριέλ Αρούς έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Τα όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια στο Ισραήλ, τον έχουν επηρεάσει ψυχολογικά και πλέον ο ίδιος δήλωσε λίγο πριν από τα παιχνίδια της χώρας του με τον Λιχτενστάιν και την Ισπανία ότι στην Κύπρο σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο: «Το γεγονός πως πήγα στην Κύπρο, ήταν κάτι καλό για μένα. Χρειαζόμουν την ησυχία μου, γιατί στο Ισραήλ τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν την είχα. Δεν θυμάμαι να είχα κατά νου μόνο το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς πάντα είχα να αντιμετωπίσω προβλήματα της ομάδας, όπως χρέη προς ποδοσφαιριστές και τη γνωστή ιστορία με τους Τσετσένους στην Μπεϊτάρ. Ποτέ δεν είχα πλήρη αφοσίωση στο ποδόσφαιρο και τώρα την έχω, έτσι μπορώ να δείξω ποιος είναι ο πραγματικός Αριέλ Αρούς».

Ακολούθως ο πορτιέρο της Ανόρθωσης προχώρησε σε μία αποκάλυψη: «Έφθασα πολύ κοντά να παίξω στην Ισπανία. Ποτέ μην λες ποτέ. Ήμουν πριν από καιρό κοντά στη Βιγιαρέαλ, όμως το γεγονός πως δεν είχα κοινοτικό διαβατήριο επηρέασε». Σχετικά με φήμες ότι υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο του Βελγίου, ο Αρούς τόνισε χαρακτηριστικά: «Μακάρι. Πρώτα όμως προέχει να τελειώσω τη χρονιά μου στην Κύπρο». Ο Ισραηλινός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αν συνεχίσει έτσι θα είναι ένα μεγάλο όπλο στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Αμμοχώστου για να υλοποιήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ