aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈξοδος κινδύνου σε ώρα δύσκολη για τον Απόλλωνα

Έξοδος κινδύνου σε ώρα δύσκολη για τον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μία από τις δυσκολότερες εξόδους του θα κάνει σήμερα ο Απόλλων, στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΚ έρχεται μάλιστα μία αγωνιστική μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (1-3) και την εκπόρθηση από την κορυφή. Γι’ αυτό και επείγει η επιστροφή στις νίκες.

Ο ένας βαθμός διαφορά από την πρώτη θέση δεν απαγορεύει τα όνειρα για τον πολυπόθητο τίτλο. Άλλωστε, η ανάκτηση της πρωτοπορίας είναι εφικτή από απόψε, σε περίπτωση νίκης στο ΑΕΚ Αρένα και στραβοπατήματος των γαλαζοκίτρινων στο «αιώνιο» ντέρμπι με την Ομόνοια.

Η προσπάθεια στο γήπεδο των Λαρνακέων παρουσιάζει πάντοτε δυσκολίες και σε ένα κομβικό ματς όπως το σημερινό, υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Κατ’ αρχάς, δεν υπολογίζεται το βασικό δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, Χάμπος Κυριάκου και Σατσέτι, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω καρτών. Παράλληλα, προέκυψε πάλι πρόβλημα με τον Κέβιν Μπρου. Έτσι, ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι υποχρεωμένος να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστη στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Σάσα Μάρκοβιτς και ο Φακούντο Περέιρα είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν θέση στον ανασταλτικό άξονα. Πιο μπροστά θα είναι ο Φώτης Παπουλής. Δεν αποκλείεται όμως να πάρει θέση βασικού και ο Ντανίλο Σπόλιαριτς και το σχήμα να αλλάξει. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι επίσης οι Μάριος Στυλιανού, Σαχίντ Σελίμοβιτς και Μουσταφά Καραγιόλ, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους. Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τη διακοπή του πρωταθλήματος, που έγινε λόγω της προκριματικής φάσης του EURO 2020, και είναι πανέτοιμοι για την έξοδο στη Λάρνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ