aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEξω κάνει... πλάκα η Τότεναμ! (video)

Eξω κάνει… πλάκα η Τότεναμ! (video)

Tο Τρίγωνο των Βερμούδων. Το Τέρας του Λόχ Νες. Η κατάληξη του Άγιου Δισκοπότηρου. Και, τώρα, έρχεται να προστεθεί το μεγαλύτερο, ίσως, μυστήριο εξ όλων: γιατί η Τότεναμ εντός έδρας δε βλέπει… ροζ φύλλο ούτε με αίτηση, ενώ εκτός διαλύει όποιον δύσμοιρο βρεθεί στο διάβα της; Όπως και να ‘χει, και μέχρι να βρεθούν τα αίτια, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει: τα «Σπιρούνια» του Μαουρίσιο Ποκετίνο μια βδομάδα αφότου πήγαν στο 0/3 στα ματς του πρωταθλήματος στο Γουέμπλεϊ, έφτασαν στο 3/3 εκτός, καθώς έριξαν (αν και αγχώθηκαν στο τέλος) στο καναβάτσο και την Γουέστ Χαμ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με οιωνούς αγωνιστικού περιπάτου για τους φιλοξενούμενους: 0-1 ο Κέιν στο 34’ , 0-2 και πάλι ο «Τυφώνας» τέσσερα λεπτά αργότερα (φτάνοντας τα 7 γκολ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις με την Γουέστ Χαμ), 0-3 στο 60΄ ο Έρικσεν και… άντε γεια- σωστά; Περίπου: ο Τσιτσαρίτο μείωσε στο 65΄ σε 1-3 και μετά οι 2 κίτρινες του Οριέ σε ένα σκάρτο εξάλεπτο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «Σφυριών», που άρχισαν να πιέζουν ολοένα και περισσότερο την ομάδα του Ποκετίνο.

Εν τέλει, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Κουγιατέ στο 87΄ σε 2-3 και να γεμίσουν με αρκετό άγχος τους φιλοξενούμενους, καθώς το ματς είχε 7 λεπτά καθυστερήσεων. Παρά το γεγονός, ωστόσο, πως η ψυχή του Ποκετίνο πήγε στην Κούλουρη, στο τέλος γύρισε πίσω: η Τότεναμ κράτησε αυτό το 2-3 και πήρε το σπουδαίο τρίποντο, που την φέρνει προσωρινά στην 3η θέση. Βέβαια, για να κάνει επιτέλους την υπέρβαση και να φτάσει στον πολυπόθητο τίτλο, θα χρειαστεί να κάνει κάτι παραπάνω. Κάτι… παράλογο. Όπως, ας πούμε, ν’ αρχίσει να κερδίζει παιχνίδια στην έδρα της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ