aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈξω φρενών στην ΑΕΚ για τον ορισμό Νεοκλέους

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για τον ορισμό Νεοκλέους

Την έντονη αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσε ο ορισμός του Νικόλα Νεοκλέους στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ με την ΑΕΛ. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου απαίτησε σεβασμό και δήλωσε την ενόχληση των κιτρινοπράσινων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε εκ των προτέρων για την διαιτησία αλλά μας έπιασε εξ΄ απροόπτου και είμαστε ενοχλημένοι από αυτό τον ορισμό. Είναι ο ίδιος διαιτητής που μας διαιτήτευσε στο ΑΕΚ-ΑΕΛ στην κανονική περίοδο που μας ακύρωσε ένα γκολ που μόνο ο ίδιος ξέρει γιατί το ακύρωσε και κάποιες μέρες μετά είχαμε την χειρότερη διαιτησία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο στο Απόλλωνας-ΑΕΚ. Με αυτά που μας έδειξε δεν μπορεί να διαιτητεύει παιχνίδια της ομάδας μας. Συζητάμε για την προκατάληψη και έρχεται ο αδιανόητος ορισμός. Απαιτούμε σεβασμό και η διοίκηση θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της ομάδας μας. Απαιτούμε δημόσια από τον κύριο Νεοκλέους να σταθεί στο ύψος του και όπως πρέπει στο αυριανό ντέρμπι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ