aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈξω από την τετράδα η Λάτσιο!

Έξω από την τετράδα η Λάτσιο!

Μετά την Νάπολι, η Κιέβο σταμάτησε και την Λάτσιο (1-1) και έτσι η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρέθηκε έξω από την πρώτη 4άδα της Serie A.

Ο allenatore των Ρωμαίων ξεκούρασε τους κορυφαίους παίκτες του μεσοβδόμαδα στο Europa League για τον αγώνα κόντρα στην Κιέβο, η οποία όμως προηγήθηκε και παρότι ισοφαρίστηκε νωρίς σχετικά στην επανάληψη, άντεξε και κράτησε τον βαθμό με το τελικό 1-1. Ετσι, η Λάτσιο έπεσε από την πρώτη 4άδα του Campionato, πίσω από την Μίλαν που νωρίτερα νίκησε την Πάρμα.

Το σκορ για τους Βερονέζους άνοιξε στο 25′ ο Σέρτζιο Πελισιέ με τελείωμα σε τετ-α-τετ, με τον βετεράνο επιθετικό να βρίσκει δίχτυα για 8η φορά στην καριέρα του κόντρα στην Λάτσιο, ομάδα που έχει ως αγαπημένο του θύμα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το 66′ όταν Χοακίν Κορέα και Τσίρο Ιμόμπιλε έκρυψαν την μπάλα και ο Ιταλός τελείωσε πειστικά τη φάση για το 1-1 το οποίο έμεινε ως το τελικό αφού ο ίδιος στη μεγαλύτερη φάση των Ρωμαίων είχε δοκάρι σε τετ-α-τε με σουτ με το αριστερό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ