aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξετάζουν το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της σεζόν με πλέι οφ και μονούς αγώνες

Εξετάζουν το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της σεζόν με πλέι οφ και μονούς αγώνες

Στα τελευταία μέτρα της κούρσας βρίσκονται οι λίγκες ανά την Ευρώπη και τον κόσμο γενικότερα, με τις περισσότερες από αυτές να έχουν αναβληθεί εξαιτίας του κορωνοϊού και πλέον να εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δούμε σύντομα αγωνιστική δράση.

Όσον αφορά την Μ. Βρετανία και πιο συγκεκριμένα την Αγγλία, η πιο γρήγορη ημερομηνία για επιστροφή μοιάζει η 8η Ιουνίου, ωστόσο είναι άγνωστο πως θα μπορέσει να βγει το πρόγραμμα και πως θα χωρέσει τόσο το υπόλοιπο της περσινής σεζόν όσο και οι υποχρεώσεις και για τη γεμάτη επόμενη, που είναι και χρονιά Euro έτσι όπως έχουν πάει τα πράγματα.

Στο σενάριο που δεν την κάψουν τελείως την αγωνιστική περίοδο και για να βγουν οι ημερομηνίες, στην Αγγλία εξετάζεται το ενδεχόμενο να παιχτούν πλέι οφ για τον τίτλο, τις ευρωπαϊκές θέσεις και τις θέσεις παραμονής/υποβιβασμού, τα οποία για την ώρα λέγεται πως θα έχουν τη μορφή μονών αναμετρήσεων.

Άλλωστε, η UEFA προέτρεψε μεσοβδόμαδα τις διοργανώτριες αρχές να σκεφτούν εναλλακτικές σαν κι αυτή, λέγοντας, πιο αναλυτικά: «Είναι προτιμότερο τα πρωταθλήματα που έχουν σταματήσει, να ξανά ξεκινήσουν με διαφορετική μορφή και με έναν τρόπο που θα δώσει την ευκαιρία στους συλλόγους να κυνηγήσουν την επίτευξη των στόχων με αθλητικά κριτήρια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ