aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξετάζει Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο

Εξετάζει Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθεί να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές και, μάλιστα, έχει ήδη προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές με τις σημαντικότερες να είναι αυτές των Βρσάλικο και Γκαϊτάν.

Οι μεταγραφές, όμως, δεν σταματούν εκεί για τους «ροχιμπλάνκος», αφού ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναζητεί έναν στράικερ για να «δυναμώσει» την γραμμή κρούσης της ομάδας του. Η επικρατέστερη λύση τη δεδομένη στιγμή ακούει στο όνομα ενός παλιού γνώριμου, του Ντιέγκο Κόστα.

Η Τσέλσι ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν με τον Ισπανό επιθετικό να παρουσιάζεται σε άριστη φυσική κατάσταση. Ο διεθνής άσος νιώθει καλά στους Λονδρέζους, ωστόσο δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην αγαπημένη του Ατλέτικο.

Οι «μπλε» αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αφού η απουσία τους από το Champions League δυσχεραίνει το έργο τους για την προσέλκυση νέων παικτών, οπότε ο Αντόνιο Κόντε θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός τόσο με μεταγραφές όσο και με αποχωρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ