aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξετάζει δύο η Ρόμα, εάν ναυαγήσει του Αλντερβάιρελντ

Εξετάζει δύο η Ρόμα, εάν ναυαγήσει του Αλντερβάιρελντ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρόμα είναι εδώ και καιρό ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ, προκειμένου η ιταλική ομάδα να αναπληρώσει το μεγάλο κενό στα μετόπισθεν, το οποίο άφησε η φυγή του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι.

Ωστόσο, η περίπτωση του Βέλγου αμυντικού της Τότεναμ δε φαίνεται να προχωρά και οι Ρωμαίοι εξετάζουν ήδη τις εναλλακτικές τους επιλογές, με τους Ρουγκάνι και Βερίσιμο να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο σύμβουλος της Ρόμα, Φράνκο Μπαλντίνι, θα προσπαθήσει να κάνει μία τελική προσπάθεια για να πείσει τον Αλντερβάιρελντ να ντυθεί στα «τζιαλορόσι».

Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν μοιάζουν να είναι με το μέρος τους, καθώς η Τότεναμ αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 28 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευσή του, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους «πετεινούς».

Με αυτά τα δεδομένα, ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους είναι ο αμέσως επόμενος στη λίστα, χωρίς να είναι εύκολη και η δική του περίπτωση, μιας και οι «μπιανκονέρι» ζητούν τουλάχιστον 30 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου.

Εάν δεν καρποφορήσει ούτε του Ιταλού, η Ρόμα θα κινηθεί για τον επίσης 24χρονο Λούκας Βερίσιμο, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια στη Σάντος και η περίπτωσή του είναι η πιο προσιτή οικονομικά, με την ομάδα του να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει για 8-9 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ