aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξέλιξη στην Ανόρθωση: Tα βροντάει και φεύγει ο Ανδρέου

Εξέλιξη στην Ανόρθωση: Tα βροντάει και φεύγει ο Ανδρέου

Πολύ σημαντική εξέλιξη προκύπτει στην Ανόρθωση, με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσο Ανδρέου, να ανακοινώνει μέσω ανάρτησής του στο Facebook την αποχώρησή του από την «Κυρία», να εκφράζει δημοσίως τα παράπονά του και να υπενθυμίζει τις αντιπαραθέσεις του με φίλους και παράγοντες.

Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Ανδρέου είχε αναλάβει πρωτοβουλία για να βρει άτομα και να δημιουργήσει διοίκηση, κάτι που φαίνεται να εγκαταλείπεται πλέον μετά και από την πιο πάνω απόφασή του.

Αναλυτικά:

«Εδώ και αρκετά χρόνια έχω ασχοληθεί με τα διοικητικά της αγαπημένης μου ομάδας. Έχω εισπράξει πολλές χαρές και έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς φίλους στην Ανόρθωσης μας. Θα αναφέρω της πιο σημαντικές.

1. Την καταγγελία του προέδρου της Ανόρθωσης στην Αστυνομία για κατάχρηση χρημάτων.

2. Την ίδρυση της Εταιρείας. Και στις δύο περιπτώσεις φώναξα, είχα έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς φίλους, αλλά στο τέλος έγινε αυτό που ήθελε η γενική συνέλευση της Ανόρθωσης που είναι το ανώτατο όργανο.

Όχι μόνο δεν κράτησα κακία, αλλά έχω βοηθήσει την όποια διοίκηση έχει μπει στο σωματείο. Δεν έχω αρνηθεί σε κανένα πρόεδρο την βοήθειά μου, είτε να μπω σε συμβούλιο είτε οικονομικά, η ακόμα και να βγω μπροστά και να προστατέψω τα συμφέροντα του Σωματείου.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Θέλω να ευχαριστώ το Μαρίνο (σ.σ. Μήτρου) και σίγουρα τον Ρόνι Λέβι για την βοήθεια και την στενή συνεργασία που είχα μαζί τους. Φεύγω από τα διοικητικά, αλλά θα παραμένω πιστός στις ιδέες και ιδανικά του Σωματείου μας».

Μαζί με την ανάρτησή του, ο Τάσος Ανδρέου μας υπενθυμίζει και την αγάπη του για την Ανόρθωση κάνοντας κοινοποίηση μία φωτογραφία με πανηγύρια μέχρι πρωίας από τους έξι περίπου χιλιάδες Ανορθωσιάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά την πρόκριση επί της Τραπεζούντας. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο ίδιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ