aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξέλιξη με τον Στρούνα στην Ανόρθωση και επιβεβαίωση!

Εξέλιξη με τον Στρούνα στην Ανόρθωση και επιβεβαίωση!

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Αντράζ Στρούνα (φωτό) για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα της Ανόρθωσης. Ο Σλοβένος διεθνής ακραίος αμυντικός πέρασε με επιτυχία από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το πρωί (27/01) και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το Μάιο του 2019. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από την «Κυρία» και να επιβεβαιωθεί οριστικά η αποκάλυψη του Active (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Διαβάστε επίσης: Υπογράφει για 1.5 χρόνο ο Άντραζ Στρούνα

Ο Σλοβένος αμυντικός ήρθε για να δώσει εμπειρία και ποιότητα με στόχο να καλύψει επάξια το κενό που άφησε η μετεγγραφή του Αμντουλαΐ Σιεού στην Μπούρσασπορ. Ο 26 φορές διεθνής αμυντικός θα είναι… κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τον επόμενο 1,5 χρόνο και θα υπολογίζεται από τον Ρόνι Λέβι από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια για την 23η αγωνιστική (7/2). Αν μέχρι τότε δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αναμένεται να πάρει και θέση βασικού.

Διαβάστε επίσης: «Κoλλημένος» με την Ανόρθωση ο Λαβόρδε (pic)

Από εκεί και πέρα, ο Ισραηλινός τεχνικός ενόψει και του αγώνα με την Πάφο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεσή του και αυτό γιατί τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν πολλά ερωτηματικά όσον αφορά στους τραυματίες. Αύριο (28/01) είναι σημαντική μέρα για κάποιους που ταλαιπωρούνται με προβλήματα και κρίνονται αμφίβολοι. Αν δεν ανεβάσουν για τα καλά ρυθμό, μειώνονται οι πιθανότητές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ