aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξασφάλισε την άνοδο η Λευκορωσία (αποτελέσματα)

Εξασφάλισε την άνοδο η Λευκορωσία (αποτελέσματα)

Η Λευκορωσία θα έχασε την πρώτη θέση από το Λουξεμβούργο μόνο με αυτοκτονία, την οποία… δεν έκανε. Οι Λευκορώσοι επιβλήθηκαν εύκολα με 2-0 εκτός έδρας του Σαν Μαρίνο και εξασφάλισαν την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League και μαζί την ευκαιρία να δώσουν το παρών στο Euro του 2020. Ο Ντράγκουν άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’ για τους φιλοξενούμενους, πριν ο Σαρόκα κάνει το τελικό 0-2 στο 53’.

Στο άλλο ματς του ομίλου το Λουξεμβούργο έψαχνε ένα θαύμα για την πρώτη θέση, που δεν ήρθε ποτέ. Έμεινε στο 1-1 με την Μολδαβία εκτός έδρας και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Οι Μολδαβοί προηγήθηκαν με τον Τζινσάρι στο 58’ με πέναλτι, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπένσι στο 70’.

Τέλος, στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τον τρίτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας η Αυστρία επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Βορείου Ιρλανδίας. Οι γηπεδούχοι είχαν ήδη υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία, ενώ οι Αυστριακοί δεν είχαν ελπίδες ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Σλάγκερ στο 49’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Έβανς στο 57’, πριν ο Λασάρο κάνει το τελικό 1-2 στο 3’ των καθυστερήσεων.

League D (2ο γκρουπ)
1. Λευκορωσία 14
2. Λουξεμβούργο 10
3. Μολδαβία 9
4. Σαν Μαρίνο 0

League B (3ο γκρουπ)
1. Βοσνία 10
2. Αυστρία 7
3. Β. Ιρλανδία 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ