aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξάσφαιρη η πρωταθλήτρια με χατ-τρικ του Αγκουέρο (video)

Εξάσφαιρη η πρωταθλήτρια με χατ-τρικ του Αγκουέρο (video)

Με χατ-τρικ του Κουν Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν απολαυστική στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της στο Etihad με το 6-1 επί της Χάντερσφιλντ να έρχεται με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο.

Πρωτάθλημα στην Αγγλία μπορείς να πάρεις. Το δύσκολο είναι να το ξαναπάρεις «καπάκι». Τελευταία φορά που κατάφερε μια ομάδα να πάρει back to back titles ήταν πριν από 10 χρόνια. Τότε όμως υπήρχε Σερ Άλεξ και ο νόμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φέτος, το ενδεχόμενο αυτό μοιάζει πιο πιθανό από κάθε άλλη φορά. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρει την χρυσή συνταγή, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρει την απόλυτη αρμονία μες το γήπεδο και οι αντίπαλοι της δεν μπορούν να αντιμετωπίζουν αυτό που παίζει.

Η Χάντερσφιλντ προσπάθησε, έκανε ότι μπορούσε, αλλά έφυγε από το Etihad με το βαρύ 6-1 στην πλάτη που συνοδεύτηκε από 78% κατοχή και καμιά 30αριά τελικές, σε ένα ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ από τους «πολίτες», οι οποίοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν!

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ακριβώς για 25 λεπτά και την πάτησαν με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Από εκτέλεση άουτ (!), ο Έντερσον με 70άρα μπαλιά ακριβείας σημάδεψε το τρέξιμο του Αγκουέρο και ο Αργεντινός, αφού πρώτα ντρίμπλαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον «κρέμασε» με όμορφη λόμπα (1-0)!

Η γαλάζια μηχανή πήρε μπροστά και από εκεί και μετά δεν υπήρχε κάτι για να την σταματήσει. Ένα έξυπνο σουτ του Γκάμπριελ Ζεσούς (31’, 2-0) έβαλε τέλος στο άγχος του νικητή, ενώ ένα δώρο του Χάμερ σε εύκολη σέντρα του Μεντί έφερε άμεσα και το 3-0 (35’)!

Η Χάντερσφιλντ μείωσε πριν από το ημίχρονο (43, 3-1) με κλασικά βρετανικό γκολ του Στάνκοβιτς που προήλθε από εκτέλεση πλαγίου, όμως και στην επανάληψη η Σίτι έδειξε για ποιο λόγο δεν παίζεται από τέτοιου είδους ομάδες εντός έδρας.

Ένα υπέροχο φάουλ του Σίλβα έκανε το 4-1 (48’), ο Αγκουέρο ολοκλήρωσε το 9ο χατ-τρικ του με την φανέλα της Σίτι με υπέροχο τακουνάκι (75’), ενώ το τελικό 6-1 που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο «υπεγράφη» με αυτογκόλ του Κονγκολό, σε μία ποδοσφαιρική ραψωδία από την ασταμάτητη αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ