aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εξάρα» η Μπάγερν - Ισόπαλο το ντέρμπι του Ρουρ (vids)

«Εξάρα» η Μπάγερν – Ισόπαλο το ντέρμπι του Ρουρ (vids)

Η Μπάγερν δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία και συνέτριψε 6-0 την γειτονική Άουγκσμπουργκ και οδεύει για ακόμα μία σαλατιέρα. Χατ τρικ ο Λεβαντόφσκι. Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι του Ρουρ ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρντμουντ. Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι χάρισε γκολ και θέαμα στον κόσμο της και συμπλήρωσε την 20η νίκη σε 26 αγώνες και δείχνει ασταμάττητη για τον τίτλο. Τρία γκολ ο Λεβαντόφσκι (24ο στη σεζόν), δύο ο Μίλερ και ένα ο Τιάγκο.

Στο Γκέλσενκιρχεν η Σάλκε υποδέχτηκε την Ντόρτμουντ, στο ντέρμπι μίσους του Ρουρ. Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Σωκράτη άνοιξε το σκορ στο 53′ με τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά η Σάλκε λίγο πριν το τέλος ισοφάρισε με τον Κέρερ. Το τελικό 1-1 δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο, με τους «βασιλικούς μπλε» να χάνουν έδαφος για τις ευρωπαϊκές θέσεις και η Μπορούσια να υποχώρει στην 4η θέση μετά τη νίκη της Χόφενχαϊμ.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

Παρασκευή 31/3

Χέρτα Βερολίνου-Χόφενχαϊμ 1-3 (32′ Πέκαρικ – 39′,86′ Κράμαριτς, 76′ Σούλε)

Σάββατο 1/4

Μπάγερν Μονάχου-Άουγκσμπουργκ 6-0

Σάλκε-Ντόρτμουντ 1-1

Αμβούργο-Κολωνία 2-1

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 2-5

Λειψία-Ντάρμσταντ 4-0

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ 0-0

Κυριακή 2/4

Ίνγκολσταντ-Μάιντς (16:30)

Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ (18:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ