aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στην υπόθεση Αυγουστή»

«Εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στην υπόθεση Αυγουστή»

Με ανακοίνωσή του, ο ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου διαπιστώνει ότι ο Αθλητικός Δικαστής κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του στην περίπτωση του μέλους του Συνδέσμου, συναδέλφου Σωφρόνη Αυγουστή, τιμωρώντας τον με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από τα γήπεδα.

Αναλυτικά:

Με λύπη ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου διαπιστώνει ότι ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης, έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του στην περίπτωση του μέλους του Συνδέσμου, συναδέλφου Σωφρόνη Αυγουστή, τιμωρώντας τον με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών από τα γήπεδα. Δυστυχώς ο Βρυωνίδης αδυνατεί να μπει στη ψυχολογία ενός προπονητή και στο κλίμα ενός αγώνα, ώστε να κρίνει με επιείκεια. Επίσης, δεν συνυπολογίζει το ότι ο Αυγουστή είναι ένας νεαρός προπονητής, με μόλις μερικούς μήνες θητείας ως πρώτος προπονητής.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Άντρος Κουλουμπρής έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Αυγουστή και έχει ξεκινήσει η διερεύνηση των περιστατικών που οδήγησαν στον αποκλεισμό. Ως Κύπριοι προπονητές δεν ζητούμε προνομιακή μεταχείριση αλλά περισσότερο σεβασμό απέναντι στα μέλη μας, τα οποία έχουμε διαπιστώσει ότι επανειλημμένα κρίνονται αυστηρότερα σε σχέση με ξένους συναδέλφους μας.

Τέλος, ο Σύνδεσμος Προπονητών επιθυμεί να επαναλάβει και να τονίσει προς τα μέλη του πως πρέπει να σέβονται το Fair Play και να αποφεύγουν συμπεριφορές επιζήμιες για τους ίδιους και τις ομάδες τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.footballcoaches.com.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ