aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈξαλλος ο Κλοπ με τον Κάραγκερ

Έξαλλος ο Κλοπ με τον Κάραγκερ

Σημαντικό πλήγμα για τη Λίβερπουλ αποτέλεσε ο τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ κόντρα στην Εβερτον (2-2). Ο Ολλανδός στόπερ της πρωταθλήτριας Αγγλίας τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο παλιός άσος των «κόκκινων», Τζέιμι Κάραγκερ δήλωσε πως χωρίς τον Φαν Ντάικ η ομάδα θα έχει μεγάλο πρόβλημα και πρότεινε την απόκτηση του Νταγιό Ουπαμεκανό από τη Λειψία, προκαλώντας την οργή του Γιούργκεν Κλοπ:

«Δεν νομίζω πως πρέπει να έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς παγκόσμιας κλάσης. Επίσης η ομάδα έχει εναλλακτικές και δεν πρέπει να υποτιμούμε αυτούς τους παίκτες, προτείνοντας ν’ αποκτήσουμε άλλους στη θέση τους. Ο Κάραγκερ θεωρεί πως δεν έχουμε σωστό πλάνο, αλλά αυτός είναι πλέον τηλεσχολιαστής και εγώ προπονητής της ομάδας», δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο διάσημος Γερμανός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ