aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈξαλλοι στην Μπάγερν με τον Κασάι...

Έξαλλοι στην Μπάγερν με τον Κασάι…

Εξαλλη με τον διαιτητή Βίκτορ Κασάι και τους βοηθούς του, άφησε πίσω της η Μπάγερν το Santiago Bernabeu, γνωρίζοντας στην παράταση τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 4-2 μετά από 120 λεπτά αγώνα (1-2 στα 90′), αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν οφσάιντ σε δύο από τα τρία γκολ που πέτυχε, ενώ ο Αρτούρο Βιδάλ δέχθηκε μία εξαιρετικά αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την Μπάγερν με 10 παίκτες. Ο Χιλιανός μέσος αποβλήθηκε στο 84’, σε ένα καθαρό κόψιμο της μπάλας στον Μάρκο Ασένσιο, γέρνοντας το παιχνίδι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στην παράταση.

«Όταν σου κλέβουν ένα παιχνίδι όπως αυτό, είναι πολύ δύσκολο. Αυτό το λάθος δεν μπορεί να συμβεί στο Champions League”, δήλωσε ο Βιδάλ. “Όταν ήταν 2-1 φοβήθηκαν και ο διαιτητής άρχισε να θέτει στο σόου του. Παίξαμε με έναν παίκτη λιγότερο στην έδρα μας και εδώ, αυτό πάει πάρα πολύ. Ο διαιτητής μας έβγαλε από το Champions League».

Υπήρχαν και άλλες αμφισβητούμενες αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτή του Κασεμίρο που απέφυγε την κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Αριεν Ρόμπεν, αλλά και μία υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Πολωνός επιθετικός βρισκόταν σε κανονική θέση. «Είναι πολύ σκληρό, δύο οφσάιντ γκολ, η κόκκινη κάρτα για τον Κασεμίρο πριν από τη δική μου», είπε ο Βιδάλ. «Στα αποδυτήρια ήταν πολύ δύσκολα, ήμασταν στεναχωρημένοι, γιατί θέλαμε πραγματικά να περάσουμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη βελτίωση και ελπίζω αυτά τα πράγματα πως δεν θα συμβούν ξανά».

Θυμωμένος ήταν και ο αρχηγός της Μπάγερν, Φιλίπ Λαμ: «Η ομάδα είχε το θάρρος και ήθελε να κερδίσει και να προχωρήσει. Όμως όταν πρόκειται να μιλήσουμε για τις αποφάσεις των διαιτητών, ήμασταν άτυχοι”, τόνισε. “Είναι πικρό, η απογοήτευση είναι μεγάλη, που δεν θα μπορούμε να βρεθούμε στα ημιτελικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ