aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έξαλλοι με τον Ζιντάν οι παίκτες της Ρεάλ»

«Έξαλλοι με τον Ζιντάν οι παίκτες της Ρεάλ»

Το κλίμα ευφορίας που υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό στη Ρεάλ έχει πάει… περίπατο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, που έχουν φέρει την ομάδα στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Φαίνεται, δε, πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και «εσωτερικό» στις τάξεις της ομάδας. Σύμφωνα με το Cadena SER, οι παίκτες της «βασίλισσας» ήταν έξαλλοι με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον αγώνα με την Μπέτις θεωρώντας πως ούτε το πλάνο του, ούτε το διάβασμα του αντιπάλου, αλλά ούτε και οι αλλαγές που έκανε βοήθησαν την ομάδα και τελικά απέφεραν την ήττα με 1-0.

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ επικαλείται ως μάρτυρες της έντονης δυσφορίας των παικτών της Ρεάλ και τους ποδοσφαιριστές της Μπέτις, οι οποίοι ανέφεραν (φυσικά ανώνυμα) πως ακόμη και στη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρχαν έντονες μουρμούρες μεταξύ των σταρ των πρωταθλητών για τις επιλογές του Γάλλου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ