aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕξαιρετικός πάλι ο Χάμπος

Εξαιρετικός πάλι ο Χάμπος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η εμφάνιση του Χάμπου Κυριάκου ήταν εξαιρετική με την Μίντιλαντ και ο Κύρπιος διεθνής θαυμάστηκε άλλη μια φορά. Δεν ήταν μόνο το γκολ που σημείωσε, αλλά και το γεγονός πως έγραψε άλλη μια σπουδαία παρουσία σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έκοψε, μοίρασε παιχνίδι, σκόραρε και γενικά είχε μια αρχοντική παρουσία. Ο νεαρός διεθνής εμφανίζεται ανανεωμένος και οι κυανόλευκοι στηρίζουν πολλά πάνω του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν ξεχωρίζει ονόματα και δεν κάνει διακρίσεις, όμως δεν χωρεί αμφιβολία, πως  ξεκινάει να φτιάχνει την ενδεκάδα του, με τον Χάμπο Κυριάκου να αποτελεί το πρώτο βιολί. Σε γενικές γραμμές, ο διεθνής άσσος του Απόλλωνα συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι, γιατί είναι γεγονός, πως με την πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία, άλλαξε και η διάθεση του. Οι κυανόλευκοι είναι σίγουρο πως διαθέτουν ένα πολύτιμο ποδοσφαιρικό διαμάντι.

Ο Χάμπος είναι από τους κορυφαίους παίκτες της νέας γενιάς των Κύπριων ποδοσφαιριστών. Μετά τον Κρυστάλλη, τον Γιολίτη, τον Κακουλή, τον  Γιαγκουδάκη,  τον Χριστοδούλου, τον Τσολάκη, τον Ιωσηφίδη, τον Πίττα, έρχεται η νέα φουρνιά με τον Χάμπο Κυριάκου, τον Μάριο Στυλιανού, τον Γιάννη Πίττα, τον Ματίας Σπόλιαριτς. Η  παράδοση στον Απόλλωνα καλά κρατεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ