aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβγαλε τα… μάτια της η Σεβίλλη

Έβγαλε τα… μάτια της η Σεβίλλη

Στάση… Λεβάντε για τη Σεβίλλη. Η ομάδα του Λοπετέγι κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 88’, αλλά της ξεγλίστρησε λόγω του αυτογκόλ του Ντιέγκο Κάρλος (1-1) και της στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του εισιτηρίου για το Champions League.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Κόκε επιχείρησε να νικήσει τον Βάλτσικ από κοντά αλλά πολύ πλάγια με τον γκολκίπερ των Ανδαλουσιανών να διώχνει με το πόδι. Η Σεβίλλη είχε δοκάρι στο 15′ μετά από απευθείας εκτέλεση του Μουνίρ. Με το καλημέρα στην επανάληψη (46′) ήρθε το γκολ. Οι παίκτες των φιλοξενουμένων συνδυάστηκαν ωραία και ο Ντε Γιόνγκ εκτέλεσε από κοντά για να κάνει το 0-1.

Στο 55′ ο Μουνίρ έκανε σκαστό σουτ με τον Αΐτορ να διώχνει εντυπωσιακά. Ο γκολκίπερ της Λεβάντε έδιωξε και το σουτ του Εσκουδέρο στο 82′. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν. Ο Ερνάντι στο 85′ πλα΄σαρε αλλά ο Κοντέ έκοψε πάνω στη γραμμή. Στο 87′ όμως ο Ντιέγκο Κάρλος, στην προσπάθεια του να κόψει, πέτυχε αυτογκόλ και έκανε το 1-1. Με την συμπλήρωση των 90′ ο Βάτσλικ έδιωξε πολύ δύσκολα σουτ του Μαγιοράλ.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αΐτορ, Κόκε, Βέθο, Μπρούνο, Τόνιο, Μελέρο, Βούκτσεβιτς (61’Mπάρντι), Ροτσίνα (72’Ερνάνι), Καμπάνια, Μοράλες (72’Σέρχιο Λεόν), Μαγιοράλ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Νάβας, Κάρλος, Κουντέ, Εσκουδέρο, Γκουντέλι, Ζορδάν (63’Όλιβερ Τόρες), Μπανέγα (63’Φερνάνδο), Οκάμπος (84’Ρεγκιλόν), Μουνίρ (63’Μουνίρ), Ντε Γιονγκ (73’Ελ Νεσιρί).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ