aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ

Έβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ ήθελε πάση θυσία τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση και στο τέλος οι προσπάθειες των παικτών της έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως κατάφερε να πάρει την ουσία και να στείλει μηνύματα όσον αφορά στη δυναμική της. Αντέδρασε μετά την απογοητευτική εμφάνιση με τον Απόλλωνα και αυτό είναι στα πολύ θετικά της.

Μεσοαμυντικά, οι παίκτες έκαναν καλή δουλειά και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να δημιουργήσουν πολλές φάσεις. Ωστόσο, το γρήγορο γκολ εφησύχασε την ομάδα του Ιδιάκεθ και την έκανε να κοιτάξει περισσότερο το πώς θα διαφυλάξει το 1-0, παρά το πώς θα το διευρύνει. Ήρθε λίγο αργότερα και ο τραυματισμός του Τέτε που έπαιξε κι αυτός τον ρόλο του.

Το σημαντικό είναι ότι οι κιτρινοπράσινοι έδειξαν βελτίωση μεσοαμυντικά σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς που τους δίνουν αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Στα πολύ θετικά της νίκης με την Ανόρθωση ήταν και η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Τρουγιόλς, αλλά και ο Γκαρίδο.

Δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους είχε γραφτεί κατά καιρούς ότι ένας εξ αυτών θα αποχωρήσει όταν αποκτηθεί παίκτης άνω των 21 ετών. Ειδικά, ο Τρουγιόλς είχε εξαιρετική απόδοση (αγωνίσθηκε ως δεξί μπακ) και δεν άφησε τον Γκονσάλβες να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Η νέα καλή εμφάνιση του Τρουγιόλς, μάλλον έβαλε σε σκέψεις τον Ρόκα όσον αφορά στο μέλλον του. Η ΑΕΚ κέρδισε πάρα πολλά προχθές και καλείται να χτίσει σε αυτή την επιτυχία για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Τέτε αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση. Ο Ισπανός είχε σφίξιμο στο ίδιο σημείο που τον άφησε εκτός δράσης με τον Απόλλωνα. Δεν θα παίξει στο μεθαυριανό ματς κυπέλλου με την Καρμιώτισσα την Τετάρτη, ενώ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τρίτη, μιας και σήμερα η τεχνική ηγεσία έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Ο Μουρίγιο θα είναι διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στην επικείμενη αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ