aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβερτον: Με πέντε σερί νίκες στο ξεκίνημα... πήρε πρωτάθλημα!

Έβερτον: Με πέντε σερί νίκες στο ξεκίνημα… πήρε πρωτάθλημα!

Μπορεί φέτος να είναι τρία ματς πρωταθλήματος και δυο στο Λιγκ Καπ, ωστόσο, την αμέσως προηγούμενη φορά που στην έναρξη της σεζόν η Έβερτον είχε κάνει το 5×5, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η εκπληκτική ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει πραγματοποιήσει σπουδαίο ξεκίνημα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τόσο τον Άλαν που είναι 3ος στα τάκλιν σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, όσο και τον Χάμες Ροντρίγκες που έχει φτιάξει τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Λίγκας!

Ο Αντσελότι βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει από νίκη σε νίκη και να πείθει με τον τρόπο που αγωνίζεται και κυνηγάει το θετικό αποτέλεσμα, μετρώντας τρία διαδοχικά «τρίποντα» στην Πρέμιερ Λιγκ και δυο προκρίσεις στο Carabao Cup.

Το σύνολο των πέντε νικηφόρων αγώνων στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς είναι τέτοιο που φέρνει αναμνήσεις από την μακρινή αγωνιστική περίοδο 1938-1939, όταν και τότε ο σύλλογος από το Μέρσεϊσαϊντ είχε κάνει το 5×5 στο ξεκίνημα της σεζόν και τερμάτισε στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Σε Λίγκα με 22 ομάδες και 42 αγωνιστικές, τα «ζαχαρωτά» είχαν καταλάβει την πρώτη θέση στο φινάλε με τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τη Γουλβς (59 έναντι των 55), με 27 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες και γκολ 88 υπέρ και 52 κατά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ