aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβερτον: Δικός της με 20.000.000 λίρες ο Γκόντφρι

Έβερτον: Δικός της με 20.000.000 λίρες ο Γκόντφρι

Mετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Νόριτς, ο Μπεν Γκόντφρι, ένας από τους πλέον υποσχόμενους παίκτες στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ανήκει πλέον στην Έβερτον, με την πρωτοπόρο της Premier League και μοναδική με το «4 στα 4» να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του καταβάλλοντας 20.000.000 ευρώ στα καναρίνια.

«Είναι τιμή για μένα να υπογράφω στην Έβερτον και να είμαι μέλος ενός τεράστιου συλλόγου. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και ανυπομονώ να αρχίσω. Ο στόχος της Έβερτον είναι να κατακτά τρόπαια και να παίρνει νίκες.

Μου αρέσει να νικώ, είμαι ένας παίκτης που αγωνίζεται με πάθος. Οι οπαδοί μπορούν να είναι σίγουροι πως όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο θα δίνω το 110%», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως ζαχαρωτό ο 22χρονος στόπερ, και πρόσθεσε:

«Ο Κάρλο Αντσελότι, ο Μάρσελ Μπραντς και το διοικητικό συμβούλιο θέλουν επιτυχίες για το σύλλογο και με συναρπάζει που είμαι εδώ. Το παρελθόν του προπονητή μιλάει από μόνο του.

Έχει δουλέψει με μερικούς κορυφαίους σέντερ μπακ. Θα μπορέσω να μάθω πολλά από αυτόν και θα με βοηθήσει να πάω στο επόμενο επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ