aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕβδομάδα με θετικό πρόσημο

Εβδομάδα με θετικό πρόσημο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων έβγαλε δύσκολη εβδομάδα και το γεγονός πως κατάφερε να φύγει με τον βαθμό από τη Λάρνακα, απέναντι στην ΑΕΚ, είναι σημαντικό. Μπορούσε και να κέρδιζε, όμως αν ληφθούν όλα υπόψη, η ισοπαλία (1-1) δεν είναι άσχημη. Έφτασε στους 16 βαθμούς, απέχοντας εφτά βαθμούς από την κορυφή με τρία παιχνίδια λιγότερα.

Συνεπώς, οι κυανόλευκοι παραμένουν στους στόχους τους και κοιτάζουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Τρεις ημέρες προηγουμένως, είχαν αντιμετωπίσει την Αταλάντα, με την οποία επίσης έφεραν 1-1. Έτρεξαν πολύ με του Ιταλούς, όπως και προχθές κόντρα στην ΑΕΚ. Αν τους χάλασε κάπως το αποτέλεσμα, αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως είχαν προηγηθεί και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 81ο λεπτό.

Οι κυπελλούχοι κρατούν όμως το πάθος, την καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κοιτάζουν μπροστά. Υπάρχει μια σειρά αγώνων, μετά τη διακοπή, η οποία μπορεί να τους οδηγήσει σε υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Αντιμετωπίζουν κατά σειρά την Αλκή Ορόκλινη («Αμμόχωστος»), τον Εθνικό (Τσίρειο) και την Πάφο (Τσίρειο). Με προσοχή και σοβαρότητα, η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να φτάσει στο 3Χ3.

Στο «ΑΕΚ Αρένα», ο Απόλλων είχε καλύτερο διάστημα το πρώτο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή έτρεξαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ο Κύπριος τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Αταλάντα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως έχει τις λύσεις και τις επιλογές να φρεσκάρει την ομάδα του. Προηγήθηκε στο 20’ με τον Άντον Μάγκλιτσα, όμως προς το τέλος έβγαλε και μια φυσιολογική καταπόνηση, η οποία δούλεψε υπέρ της ΑΕΚ.

Στο τέλος βέβαια η μοιρασιά ήταν δίκαιη, αν και θα μπορούσαν οι κυανόλευκοι να σημειώσουν και δεύτερο γκολ. Αυτό που έκανε αίσθηση ήταν πως ο Απόλλων, κατέθεσε και πάλι την ποιότητα του. Η διακοπή του πρωταθλήματος, όμως, θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα της Λεμεσού να πάρει ανάσες και να εμφανιστεί πιο φρέσκια στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ