aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕβδομάδα εξελίξεων στην ΑΕΛ…

Εβδομάδα εξελίξεων στην ΑΕΛ…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εβδομάδα εξελίξεων στην ΑΕΛ είναι αυτή που διανύουμε, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να εξετάζει σοβαρά την εισήγηση απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή (πιθανότατα επιτελικού μέσου), που θα ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσίασαν αδυναμίες στον δημιουργικό τομέα και ο Πορτογάλος προπονητής τις έχει εντοπίσει, παρόλο που δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άρτουρ Ρεζέντε. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ακόμη βρει ακόμη τα πατήματα του και αυτός είναι ο λόγος που η ΑΕΛ δεν έχει λειτουργήσει καλά στην δημιουργία ευκαιριών. Εξετάστηκαν οι περιπτώσεις των Ισμαήλ Ασάτι και Μάρκο Αντάμοβιτς, χωρίς όμως να προχωρήσουν.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές και αν λείπει κάτι από την ποιότητα της ομάδας, αυτό έχει να κάνει με την συγκεκριμένη θέση. Δεν αποκλείεται, αν βρεθεί κάτι καλό μέχρι την Πέμπτη που θα είναι και στα οικονομικά μέτρα της ομάδας, να υλοποιηθεί άλλη μία προσθήκη. O Μπαλταζάρ έχει μπροστά του την ευκαιρία να διορθώσει κάποια πράγματα και να παρουσιάσει σε καλύτερη κατάσταση την ομάδα του, σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στο ματς με τον Άρη στην πρεμιέρα. Μετά την διακοπή δεν θα  υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανένα ποδοσφαιριστή, ειδικότερα για τους νέους που έχουν έλθει φέτος στην ΑΕΛ.

Οι Αλντάιρ, Τεϊσέιρα, Γουίλερ, Μπενίτεθ, Σίλβα, Ρεζέντε, Φιντέλις, Ντε Λεόνσο και Ζντραφκόσκι έχουν προσόντα, αλλά καλούνται να το αποδείξουν. Σε δύο εβδομάδες επαναρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι θα πρέπει να αποδειχθούν χρήσιμοι. Παλιοί και νέοι βρίσκονται στην «ακίδα» του ενδιαφέροντος των φίλων της ΑΕΛ, που θέλουν να δουν την νομάδα τους να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να έχουν «λόγο» στο πρωτάθλημα και να καταφέρουν να εξασφαλίσουν και για τη νέα περίοδο ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Μετά την ανάπαυλα του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο την Δόξα. Ζητούμενο είναι η διακοπή και η αδράνεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ να μην επηρεάσουν. Το φιλικό με την Καρμιώτισσα έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να δει κάποια πράγματα, όμως, η ουσία είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πρωτάθλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές της να παρουσιαστούν φρέσκοι και με καλή διάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ