aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβαλε σε σκέψεις τον Ρόνι Λέβι

Έβαλε σε σκέψεις τον Ρόνι Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εμφάνιση του Αράζ Αμπντουλάγιεφ με το που μπήκε στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη ήταν καταλυτική. Ο Αζέρος ακραίος επιθετικός βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του Ρόνι Λέβι να γίνει πιο κινητική, πιο απειλητική και κυρίως πιο γρήγορη και απρόβλεπτη στις επιθέσεις της. Κάτι που δεν είχε, ειδικά από τη δεξιά πλευρά της επίθεσης, στο πρώτο ημίχρονο με τον Παλάνκα στο γήπεδο.

Η εμφάνισή του λοιπόν βάζει σε σκέψεις τον Ισραηλινό τεχνικό σχετικά με το τι θα πράξει στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Πλέον, φαντάζει αρκετά πιθανό σενάριο να πάρει θέση βασικού, κάτι που αν επαληθευτεί, θα αφήσει στον πάγκο τον Παλάνκα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο ο Λέβι να επιβραβεύσει τον παίκτη του και να βοηθήσει την ομάδα η οποία με τον ίδιο στο γήπεδο έδειξε βελτιωμένη.

Από εκεί και πέρα κάτι άλλο που φαίνεται να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία είναι η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Είδαμε τον Καμαρά να μην «πατάει» καλά στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει ο Λέβι. Με τον Άρη δοκίμασε τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης και είχε τον Καλό στα «φτερά» στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης. Αν προχωρήσει σε κάποια αλλαγή τέτοιου τύπου ο Λέβι, τότε θα μιλάμε για αλλαγή θέσεων και παικτών σε όλη την τριάδα της επιθετικής γραμμής.

Ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε για δοκιμές στις προπονήσεις, όμως δεν αποκλείεται ο Ισραηλινός μέσα στα επόμενα 24ωρα να δείξει κάποιες από τις προθέσεις του στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Για πολλούς αποτελεί κριτήριο το ματς αυτό, μιας και για πρώτη φορά η Ανόρθωση θα κληθεί φέτος να δώσει ντέρμπι και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθεί.

Το θετικό είναι ότι σε σχέση με το πώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά και έχει δείξει ότι γίνεται όλο και καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι. Το ίδιο περιμένουν στη διοίκηση να γίνει και με τον ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση και να μπει στο γήπεδο η «Κυρία» με απαιτήσεις, τσαμπουκά και διάθεση να διεκδικήσει στα ίσα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στον απόλυτο βαθμό και να αποφύγει τα εύκολα ατομικά λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ