aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβαλε πωλητήριο στον Κατσιαράβα η Ανόρθωση, αλλά...

Έβαλε πωλητήριο στον Κατσιαράβα η Ανόρθωση, αλλά…

Έμμεσα επιβεβαιώνεται από την Ανόρθωση ότι μπαίνει… πωλητήριο για τον Νίκα Κατσιαράβα, ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ενημερώθηκε, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις.

«Αν έρθει πρόταση που ικανοποιεί οικονομικά τη διοίκηση θα αρχίσει συζήτηση. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ενημερωθεί να φύγει από την ομάδα…», είπε, τονίζοντας επίσης ότι η Ανόρθωση αξιολογεί παίκτες κάτω των 23 ετών, καθότι είναι συμπληρωμένες οι 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών παικτών.

«Σε μια μετεγγραφική περίοδο, πολλά μπορούν να γίνουν, όλα είναι ανοικτά, αυτή τη στιγμή αξιολογούνται ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Αν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση, αυτή δεν θα γίνει τις τελευταίες μέρες της μετεγγραφικής περιόδου. Μέρα με την μέρα θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ. Μόνο αν βρεθεί κάτι αξιόλογο θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ