aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβαλε φρένο στον αριθμό «15» η Νέα Σαλαμίνα

Έβαλε φρένο στον αριθμό «15» η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σε σχέση με τις προηγούμενες 14 επισκέψεις τους σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΓΣΠ, ξέρετε ποια ήταν η διαφορά για τους –λιγοστούς έστω– φίλους της Νέας Σαλαμίνας το περασμένο Σάββατο; Ότι είδαν την ομάδα τους να αποκομίζει βαθμολογικό όφελος, μένοντας στο 0-0 απέναντι στην Ομόνοια. Διότι απλούστατα, από το επίσης άγονο ματς με τον Ολυμπιακό στις 7 Απριλίου 2013, οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν μόνο ήττες από τους πράσινους και τον ΑΠΟΕΛ (οι μαυροπράσινοι μετακόμισαν στο Μακάρειο, όταν επέστρεψαν στην Α’ Κατηγορία τη σεζόν 2017-18).

Επόμενος στόχος, αναφορικά με τη στατιστική και την παράδοση στο ΓΣΠ; Τι άλλο από το να θυμηθεί τη γεύση της νίκης, αφού απέτυχε να το πράξει για 19 συνεχόμενες επισκέψεις της, μετά το 3-2 επίσης επί του Ολυμπιακού στις 16 Οκτωβρίου 2011.

Όσο για το πότε έχει να νικήσει κάποιον από τους «αιώνιους» πρωτευουσιάνους στο ΓΣΠ σε παιχνίδι πρωταθλήματος; Η απάντηση είναι: Ποτέ! Επομένως, στην τελευταία επίσκεψή της για την τρέχουσα σεζόν, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, θα επιδιώξει απέναντι στον ΑΠΟΕΛ να σπάσει την κατάρα. Εγχείρημα πολύ δύσκολο, κάτι που προκύπτει από την προϊστορία και τη διαφορά δυναμικότητας. Ωστόσο, πάντα υπάρχει… χώρος για εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ