aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEuropa League: Όλα τα γκολ στο πιάτο (videos)

Europa League: Όλα τα γκολ στο πιάτο (videos)

Ημέρα Europa League ήταν η χθεσινή με τον Άγιαξ, τη Θέλτα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λιόν να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού. Δείτε τα τρομακτικά επεισόδια που έγιναν πριν από το Λιόν-Μπεσίκτας και καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα για 45 λεπτά.

Άντερλεχτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε τη νίκη επί της Άντερλεχτ μέχρι το 86′, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να τελειώσει το ματς και τελικά το πλήρωσε, με τους Βέλγους να κλέβουν την ισοπαλία (1-1). Ο Μικιταριάν άνοιξε το σκορ και ο Ντεντόνκερ «απάντησε».

Λιόν – Μπεσίκτας 2-1

Η Λιόν βρέθηκε να χάνει από την Μπεσίκτας, μέσα στην έδρα της, όμως σε ένα δίλεπτο… φωτιά έφερε τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη με 2-1 που της δίνει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Τουρκία.

Άγιαξ – Σάλκε 20

Με δύο γκολ του Κλάασεν ο «Αίαντας» πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League με καθαρο σκορ 2-0 απέναντι στη Σάλκε.

Θέλτα – Γκενκ 3-2

Η Θέλτα επικράτησε 3-2 της Γκενκ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Europa League και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ